Kannatusjäsenyys

Kannatusjäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka näkevät killan toiminnan tärkeäksi. Kannatusjäsenyyden hinta on 25 € vuodessa, joka käytetään killan toiminnan hyväksi kuluvan vuoden aikana tai vaihtoehtoisesti säästetään mm. tulevia pyöreitä vuosia varten. Kannatusjäseneksi liittymisen yhteydessä, voi henkilö tai yhteisö niin halutessaan lahjoittaa myös suuremman summan Kemistikillalle, mutta ylärajana on kuitenkin 3999 €. Kannatusjäseneksi liittymisen yhteydessä voit tilata vuoden Tisleet kotiisi postitettuna ilman lisäkustannuksia. Tällöin osoitteen ilmoittaminen on pakollista.

Kannatusjäsen on tervetullut kaikkiin killan tapahtumiin, aivan kuten killan varsinaiset- ja ulkojäsenet. Täyttämällä alla olevan lomakkeen, voit ilmoittautua Kemistikillan kannatusjäseneksi. Yksi kausi kestää kalenterivuoden. Marraskuun ja joulukuun aikana maksetut liittymismaksut tulkitsemme jatkumaan seuraavalle vuodelle. Maksutiedot lähetään lomakkeen täytön jälkeen antamaanne sähköpostiosoitteeseen.

Viesti killalle kohtaan voitte esittää toivomuksen rahankäytön kohteelle. Jos lomakkeen täyttäminen arveluttaa, tai sitä täyttäessä herää kysymyksiä, voi ne esittää Kemistikillan raadille (kkh(miu)list.ayy.fi).

Lomakkeen tiedot lähetetään Kemistikillan rahastonhoitajalle, joka ylläpitää yhdistyksen jäsenluetteloa. Killan jäsenrekisterin tietosuojaseloste on luettavissa arkisto-välisivulla.

Liity Kemistikillan kannatusjäseneksi:

Koko nimi (pakollinen):


Sähköposti (pakollinen):


Kotikunta (pakollinen):


Osoite (pakollinen Tisleen tilaajille):


Opintojen aloitusvuosi:


Työnantaja:


Haluan vuoden Tisleet kotiini:

Lisälahjoitus:

Viesti killalle:


Ei tulevia tapahtumia

Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2023 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2023 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikilta noudattaa toiminnassaan AYY:n turvallisemman tilan periaatteita

Kemistikiltaa tukemassa

SKS SteadyEnergy BASF NN NN Valmet NN TEK Sweco Neste