Kiltahuone

Kemistikillan kiltahuone sijaitsee kemian tekniikan rakennuksen pääovien välittömässä läheisyydessä. Kiltikselle voi tulla kuka tahansa Kemistikillan jäsen rakennuksen aukioloaikoina (lukukausina ma-to klo 7.45 – 20.00 ja pe 7.45 – 18.00).

Kemistikillan kiltis on varustettuna kahvinkeittimellä, vedenkeittimellä, mikroaaltouunilla ja jääkaapilla, minne voit säilöä evääsi päivän ajaksi. Kahvia ja teetä saa juoda ilmaiseksi, kunhan killan jäsenmaksu on maksettu kuluvalle vuodelle. Kiltis on myös varustettu astioilla, jotka tulee tiskata välittömästi käytön jälkeen. Jos kahvi tai tee on päässyt loppumaan kaapista, voit pyytää jotakuta Kemistikillan raadin jäsenistä tai kiltisvastaavista tuomaan uuden kahvi/teepaketin.

Vapaa-ajan viihteeksi kiltis tarjoaa kemistipeleistä tärkeimmät, eli marjapussin ja coronan, useita lautapelejä, tietokoneen nettiyhteydellä, tv:n, nintendot ja PS2 sekä useita lehtiä mm. Hesarin. Näiden viihdykkeiden käytön ehtona on niiden paikoilleen pistäminen käytön jälkeen. Tavaroita ei saa viedä pois kiltikseltä.

Kiltikseltä voit myös ostaa Kemistikilta-aiheisia tuotteita: haalarimerkkejä, t-paidan, Isotuoppi-laulukirjan, killan rintamerkin juhlapukuun, ja heijastimen.

Kiltahuoneen kirjahyllystä löytyy nykyaikaisia ja vanhempia oppikirjoja sekä historiikkeja. Oppikirjoihin sisältyy matematiikan, fysiikan ja kemian eri osa-alueita käsitteleviä teoksia.

Ei tulevia tapahtumia

Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2023 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2023 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

SKS NN NN NN Neste TEK Sweco Valmet