Vinkkejä

Logot

Kemistikillan logona toimii neon-atomi KEMISTIKILTA-tekstin kanssa. Pienissä kohteissa voidaan käyttää pelkkää neon-atomia. Logosta on kaksi-versiota, suurempi ja pienempi. Suurempaa logoa kannattaa käyttää, kun logo esiintyy yksinään, tai se on asetelman keskiössä. Pienempi logo toimii erityisesti asetelman kulmassa. Saat ladattua logot oikealla olevista linkeistä.

vanham logo,,,oli jämpti,,

Joo joo kyllä se on olemassa vielä. Kantsii kuitenkin säästää se enemmän "perinteisiin" juttuihin (jos sitä pitää pakottaa). On hämmentävää, jos käytetään kahdenlaisia logoja ristiin + uudempi versio on enemmän tätä päivää (22.2.2023).

Fontit

Otsikoissa käytetään Quicksand-fonttia ja leipätekstissä käytössä on mieluiten Roboto. Fontit saa ladattua ilmaiseksi Google Fonts-palvelusta (linkit oikealla). Paksuuden voi valita fiiliksen mukaan.

Värit

Killan virallisina väreinä on perinteisesti käytetty sekä punaista että sinistä. Alla olevaan väripalettiin on merkitty värien hex-koodit. Väreistä eniten on ollut käytössä tummempi sininen sävy ja vaaleampi punainen sävy.

Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2023 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2023 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

SKS NN NN NN Neste TEK Sweco Valmet