Hyvinvointikilpailu 2020

  • Alkuaika: 2020-11-01 12:00:00
  • Loppuaika: 2020-11-30 23:59:00
  • Paikka:

Kemistikillan perinteinen Hyvinvointikilpailu tulee jälleen, ja lähtölaukaus pamahtaa ilmoille Sunnuntaina 1.11. Kilpailu kestää koko marraskuun, joten maalilippu heiluu kisan päättymisen merkiksi maanantaina 30.11. Kilpailuun osallistuminen on helppoa; kerää itsellesi 3-4 hengen joukkue ja valitkaa joukkueen keskuudesta itsellenne kapteeni. Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu tuttuun tapaan ilmoittautumislomakkeella Kemistikillan sivuilla, ja tämä avataan maanantaina 26.10 klo 12 pysyen auki aina 5.11. asti.

Sillä liikkuminen on aina hauskempaa porukalla, kilpailun aikana tullaan järjestämään yhteistä ohjelmaa mm. lajikokeilujen muodossa. Näistä tulee kuitenkin tarkempaa infoa kilpailuun osallistuville myöhemmin, joten olkaahan kuulolla!

HVkilpailun säännöt lyhyesti:

1. Päivässä voi saada yhden miinuspisteen/pluspisteen/nollan. Liikuntapisteen saa yhtäjaksoisesta 45 minuutin hengästyttävästä liikunnasta. Miinuksen saa, kun alkoholiannoksia on tullut juotua päivän aikana kolme tai enemmän. Nollille pääsee, kun kompensoi ryyppäämistä edellä mainitut kriteerit täyttävällä liikunnalla.

2. Liikuntapisteitä voi kerätä viikossa maksimissaan kuutena päivänä – välipäivät ovat tärkeitä!

3. Yhden (1) lisäpisteen voi saada nukkumalla viikossa ainakin kahdeksan tuntia per yö neljänä yönä viikossa.

4. Pitäkää kirjaa pisteistänne pistetaulukossa.

5. Muistakaa turvavälit sekä fiksu käyttäytyminen tämänhetkisessä tilatessa, ethän liiku porukassa kipeänä, ja noudathan hyvää käsihygieniaa!

Mukaan voi ottaa myös kavereita PT:ltä, kunhan joukkueen jäsenistä vähintään puolet on Kemistikillan jäseniä. Voittajajoukkueelle on luvassa ruhtinaallisia palkintoja!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kemistikillan liikuntavastaaviin. Osallistuneille lähetetään vielä erikseen kilpailun säännöt ja tarkempia ohjeistuksia.

Killan liikuntavastaavat:
Jenni Vannas, @jenniiinn
Ella Ivanoff, @ellaiv

Ei tulevia tapahtumia

Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2021 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2021 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

SKS Stora Enso

Neste NN