Kemistikillan viikkotiedote - viikko 16

  • 2019-04-21 13:15:26

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Haku historiikkitoimikuntaan on auki!

[2] Kemia ja materiaalitiede -kandipääaineen infotilaisuus keskiviikkona 24.4. klo 13.00-14.30

[3] CHEM edustajistoryhmän kooste AYY:n edustajiston kokouksesta 4/2019

[4] KKlubin wappuskumpat

[5] Wapun waahtokylpy

[6] Muuten vaan-sillis

[7] Kemistikillan KotiKeittoKisa 2019

 

MUUT TIEDOTTEET

[8] Ecobio hakee kemistiteekkaria tai –opiskelijaa!

[9] Get to know IDBM!

[10] Dissonanssin kevätkonsertti

[11] Tule haltioitumaan fantastistakin fantastisempaan Waputtimeen!

[12] ENERGY COMMUNITIES WORKSHOP – towards business models for the new normal 23.4.

[13] Lääketeollisuuden Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille - haku vuoden 2019 ohjelmaan nyt avoinna

[14] Mentorointiohjelma

[15] Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntiopetustöitä syksylle

[16] Hae AYY:n stipendejä!

 

TULEVIA TAPAHTUMIA // UPCOMING EVENTS

24.4. Kemistikillan KotiKeittoKisa 2019

28.4. Muuten vaan-sillis

30.4. Wapun Waahtokylpy

30.4. KKlubin wappuskumpat

1.5. Wappu!

 

--------------------

 

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Haku historiikkitoimikuntaan on auki!

Heippa rakkaat tuoreet ja vanhemmat kiltalaiset!

Killoista vanhin ja kaunein saavuttaa pian kunnioitetun 130:n ikävuoden, jonka kunniaksi olisi tarkoitus dokumentoida historiaa viimeisen 20 vuoden ajalta. Nyt haemme motivoituneita sanaseppoja toteuttamaan tätä projektia kanssamme historiikkitoimikuntaan!

Ilmianna kaikentasoinen kiinnostuksesi allekirjoittaneille 12.5. mennessä. ”Hakemuksessasi” voit kertoa kuka olet, miksi haluat mukaan, kuinka paljon vastuuta olet halukas ottamaan ja mikä osa-alue kiinnostaa. Tarvetta toimikunnassa on myös esimerkiksi taittajille ja yrityssuhteista vastaaville henkilöille. Lähesty siis rohkeasti, mikäli haluat valjastaa taitosi tähän projektiin! Myös kysymyksien noustessa tajuntaan ota yhteyttä!

Tule mukaan tähän tärkeään projektiin! Minä, me, KEMISTIKILTA!

Rakkaudella,

Historiikkitoimikunnan puheenjohtajat

Iiris (iiris.hakaste@gmail.com, 0504068713)

Meri (meri.pontynen@aalto.fi, 0405509665)

 

[2] Kemia ja materiaalitiede -kandipääaineen infotilaisuus keskiviikkona 24.4. klo 13.00-14.30

Ohjelma: Tule tapaamaan Kemia ja materiaalitiede -kandipääaineen opettajia pääaineinfoon! Infotilaisuuteen voi saapua milloin vain, kyseessä on vapaamuotoinen tilaisuus. Opettajat ovat paikalla kertomassa pääaineen opinnoista sekä kemian ja materiaalitieteen mielenkiintoisista teemoista. Tarjolla myös simaa ja munkkeja!

Paikka: CHEM-rakennuksen ravintolatilat (Mau-kas -ravintolan vanha tila, seuraa vahtimestarin kopin takaa alkavaa käytävää)

Lisätietoja: Antti Karttunen (antti.karttunen@aalto.fi)

 

[3] CHEM edustajistoryhmän kooste AYY:n edustajiston kokouksesta 4/2019

AYY:n edustajiston 4/2019 kokous pidettiin 17.4. Kokousmateriaalit ovat nähtävissä osoitteessa https://inside.ayy.fi/plugins/servlet/mobile?contentId=45645825#content/view/45645825

Nostoja kokouksesta:

-Eduskuntavaalit on pidetty ja läpi meni kaksi AYY:n alumnia; Saara Hyrkkö ja Atte Harjanne!

-Otaniemen yö tulossa syksyllä 21.9.

-Yhteisörakenneprojekti saatiin päätökseen, kun edustajisto hyväksyi tahtotila-dokumentin.

-AYY:n toiminnanjohtajaksi seuraavalle kolmen vuoden kaudelle valittiin kolmesta loistavasta ehdokkaasti Elina Nieminen. SYL:n liittokokouksen neuvottelukäytännöstä luopumisesta pidettiin lähetekeskustelu, jonka perusteella AYY ei aio ajaa käytännöstä luopumista. Aiheesta voi lukea lisää kokousliitteestä.

-Aino-lehti tulee jäämään toimitustauolle vuoden loppuun asti. Aino-lehden toimittamisesta vapautunutta budjettia käytetään jatkovaihtoehtojen selvittämiseen.

Tilinpäätöksestä:

Miestentie uudiskohde ja JMT 5 ja 7 peruskorjaukset ovat valmistuneet ja JMT 3 peruskorjaus valmistunee tänä vuonna. Vuoden 2018 ylijäämä oli reipas miljoona euroa ja se päätettiin siirtää edellisten vuosien alijäämä/ylijäämätilille. Kaiken kaikkiaan AYY:n talous on hyvällä mallilla.

JMT 6 tontti:

AYY:n talot sijaitsevat pääosin senaatin omistamilla tonteilla, jotka senaatti on päättänyt pyrkiä myymään. JMT 6 tontin vuokrasopimuksen päättyessä ja vuokrahinnan noustessa reippaasti, AYY päätti tässä kokouksessa ostaa JMT 6 tontin esitetyillä tiedoilla. AYY on jo aikaisemmin ostanut 3 tonttia SMT:n varrelta. Seuraavat tonttien vuokrasopimukset tulevat päättymään 2040-luvulla, jolloin niiden ostamisesta päättäminen tulee ajankohtaiseksi.

Terkuin, CHEM edustajistoryhmä

 

[4] KKlubin wappuskumpat

Skumppaa ja munkkeja KKlubin teltan suojissa, wappuriehan julistuksessa ja vaahtokylvyn vieressä! Saavu siis Smökin edustalle vappuaattona klo 11:00 (Wappuriehan julistuksen osalta ohjelma alkaa klo 12 ja kylpy jo klo 10) alkaen tapaamaan tuttuja ja kokemaan kemistikästä wappufiilistä!

 

[5] Wapun waahtokylpy

Taas kylvetään yhdessä Wapun waahtokylvyssä! Nappaa siis uikkarit ja pyyhe mukaan ja tule nauttimaan wappuaaton auringosta ja ihmisvilinästä Smökin edustalle Jämeräntaipaleen varteen. Kylvyn lisäksi telttasauna on lämpimänä!

Tapahtumaa mahdollistamassa Sweco ja Höyrytys oy.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/591541764658164/

MITÄ: Wapun waahtokylpy ja sauna

MISSÄ: Smökin edustalla

MILLOIN: tiistai 30.4.2018, klo 10-14

MUKAAN: Uima-asu, pyyhe, (wappujuotavaa, aurinkolasit)

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

***

It is again time to bathe in Wappu bubblebath! So grab your swimsuit and towel and come to enjoy the sun and crowd near Smökki. Besides the bubble bath also the sauna tent has been built and it's there waiting for you. Big thanks for Sweco and Höyrytys Oy for making this event  possible!

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/591541764658164/

 

WHAT: Wappu bubble bath and sauna

WHERE: In front of Smökki

WHEN: tuesday 30.4.2018, 10:00-14:00

TAKE: Swim suit, towel, (wappu drinks, sunglasses)

ENTRY: For everyone, free entry

 

[6] Muuten vaan-sillis

Sillis on tunnetusti opiskelijan parasta aikaa, joten nyt siitä voi nauttia ilman krapulaa! Sunnuntaina 28.4. enemmän tai vähemmän krapulaiset kemistit valuvat Muuten-vaan -sillikselle Rantasaunalle kello 12.00 alkaen. Paikan päällä pääset luonnollisesti nauttimaan sillisantimista, saunomisesta ja paljuilusta skumpan kanssa tai ilman. Krapula vapaaehtoinen.

Mukaan mahtuu 40 kemistiä sekä 20 Prosessiteekkarien jäsentä, lippuja voidaan myydä mahdollisesti myös ovelta. Ilmo aukeaa perjantaina 12.4 klo 12 Kemistikillan nettisivuilla

MITÄ: Muuten-vaan-sillis 
MISSÄ: Rantsu
MILLOIN: 28.4 kello 12 eteenpäin
PALJONKO: 10€
ILMO: 12.4. klo 12:00 Kemistikillan sivuilla.
DRESSCODE: Vapaa sillisvarustus

***

Sillis is known to be the best thing you can have while enjoying student life, so now you get a possibility to enjoy it without hangover! On sunday 28.4. more or less hangover chemists get to enjoy Chemistry guilds just-because -sillis at rantasauna starting from 12:00. At sillis you can naturally enjoy the food, sauna and hot tub. Hangover is optional.

There will be places for 40 members of Chemistry Guild and for 20 members of Prosessiteekkarit. The sign up will open on Friday 12th of April at 12 pm at the Chemistry Guild's website.

WHAT: Just-because-sillis

WHERE: Rantasauna

WHEN: Sunday April 28th from 12 onwards

HOW MUCH: 10€

SIGN UP: opens on 12.4. at 12am at Chemistry Guild's website

DRESSCODE: Comfy sillis clothes

 

[7] Kemistikillan KotiKeittoKisa 2019

Taas se tulee! Nyt voi taas hyvällä syyllä laittaa pojan porisemaan ja alkaa suunnittelemaan omaa mestariteostasi Kemistikillan KotiKeittoKisaan 2019!

Tänä vuonna kilpailu järjestetään 24.4. Tuote hyväksytään kilpailuun mukaan, kunhan siihen on laitettu oma työpanos esimerkiksi yksi (1) rusina. Kilpailun ilmoittautuminen on jo auennut ja löytyy kemistikillan nettisivuilta. Ilmoitetut tuotteet tullaan jakamaan järkeviin kategorioihin osallistujamäärästä riippuen. Kilpailun tuomarit rekrytoidaan tapahtumailmon yhteydessä, päätuomarina toimii killan isäntä.

Joten nyt tuumasta toimeen ja eikun hommiin! Kisaan saa osallistua myös joukkueena, joten nappaa ihmeessä kaveri mukaan projektiin. HUOM tapahtuma on koko CHEMille avoin, eli kiltamme jäsenyyttä ei edellytetä! Tapahtuma toimii samalla myös (mahdollisina) preWappubileinä(?), eli paikalle voi tulla vain viihtymäänkin ja todennäköisesti nauttimaan kisan tuotoksista :)

---
Prepare yourselves HomeBrewContest is coming!

The Chemistry guilds HomeBrewContest 2019 will be held 24.4. this gives your unique chance to show your brewing skills in a form of a competition. You can enter the competition as a team or by yourself.

The entries will be divided into suitable categories depending on the number and variance of products. You have to have your own touch in the product, it can be fully made from scratch or you can just add one (1) raisin to a exsisting product. The entries will be judged by all powerful jury, the chair of the jury will be the host of Chemistry guild. After the competition there is a possibility to taste all of the entries by yourself.

So now is the best time to start thinking about your final product and start brewing! Event will act as a (possible) pre-Wappu(?) party of the chemistry guild, you are welcome to the event if you are a member of any CHEM-guilds or association.

---------------------

 

MUUT TIEDOTTEET

[8] Ecobio hakee kemistiteekkaria tai –opiskelijaa!

Ecobio hakee

1) KEMISTITEEKKARIA TAI KEMISTIOPISKELIJAA 

Opiskeletko kemiantekniikkaa, kemiaa tai ympäristökemiaa? Kiinnostaako tulevaisuus kemian, kestävän kehityksen ja tekoälyn parissa?

Haemme kemistiteekkaria, kemian tai ympäristökemian opiskelijaa kesätöihin ja sen jälkeen osa-aikaiseksi työntekijäksi opiskelujen ohella. Asiakkaitamme ovat niin maailman suurimmat yritykset kuin pienemmätkin organisaatiot Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Kaliforniassa.

Tarjoamme
*näköalapaikan kansainvälistyvässä yrityksessä, joka on tiennäyttäjä kestävän kehityksen palvelujen tuotteistuksessa, automatisoinnissa ja tekoälyssä *tehtäviä kemian ja ICT:n risteyskohdassa Ecobio Manager -palvelun tietokantojen parissa *mielenkiintoisia  ja haastavia tehtäviä johtavien kemistikonsulttien apuna nopeasti kehittyvällä alalla *nuorekkaan, kansainvälisyyteen ja teknologiaan suuntautuneen työyhteisön *työpaikan hyvien yhteyksien päässä Helsingin Kampissa.

Edellytämme
*korkeakouluopintoja kemian, ekotoksikologian tai ympäristökemian alalta (tai muulta vastaavalta alalta) *menestystä opinnoissa *kykyä suoriutua vaivatta vaativista tehtävistä suomeksi ja englanniksi *vuorovaikutustaitoja ja energisyyttä
*palvelu- ja myyntihenkisyyttä.

Arvostamme
*menestystä korkeakouluopinnoissa
*energisyyttä, myynti- ja palveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja *kielitaitoa ja etenkin kykyä suoriutua työtehtävistä ruotsiksi.

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian.  Palkka määräytyy kokemuksen mukaan.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sekä työ-, korkeakoulu- ja ylioppilastodistuksesi hakemuksen liitteinä mahdollisimman pian ja viimeistään 28.4.2019 osoitteeseen: rekry@ecobio.fi

Konsultointipalveluiden johtaja Pia Välitalo vastaa puheluihin 24.4. klo 10-11, puh 020 756 9453. Voit myös ottaa yhteyttä sähköpostitse pia.valitalo@ecobio.fi tai info@ecobio.fi.

2) HAEMME MYÖS VASTAVALMISTUNUTTA:  siitä löytyy ilmoitus nettisivuiltamme:
 https://www.ecobio.fi/konsultti-kemian-toimeksiantoihin/

ECOBIOSTA
Ecobio Oy tarjoaa kestävän kehityksen asiantuntijapalveluja ja Ecobio Manager -pilvipalvelua elinkeinoelämälle ja julkiselle sektorille. Olemme Pohjoismaiden vanhin ympäristöjohtamiseen ja kestävän kehityksen palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys, joka on alan edelläkävijä alan automatisoinnissa ja tekoälyssä. Meidät on palkittu kahdesti innovatiivisuudestamme. Olemme toteuttaneet menestyksellä monia vaativien asiakkaiden uutuushankkeita jo vuodesta 1989 lähtien.

Lisätietoa Ecobiosta osoitteessa www.ecobio.fi ja Ecobio Manager -pilvipalvelusta osoitteessa www.ecobiomanager.com.

 

[9] Get to know IDBM!

Have you heard about IDBM? Even if you’re somehow familiar with this gemstone of Aalto or have only heard about it briefly, now is the chance for you to get to know it better -  at 'Get to know IDBM' on 25th of April from 15:00 to 15:30 at Väre, with delicious pizza and drinks! You can find the Facebook event here: https://www.facebook.com/events/859900101010817/

International Design Business Management (IDBM) offers both a full Master's degree, as well as a minor programme with different tracks. As the IDBM minor application period is just around the corner, this is a great opportunity for you to come and find out more about the programme. Both the IDBM faculty and students will be present so you can get insights on both the curriculum as well as the student experience! So, come enjoy some pizza and drinks in good company :)

 

[10] Dissonanssin kevätkonsertti

Tervetuloa kamarikuoro Dissonanssin kevätkonserttiin Paavalinkirkkoon tiistaina 7.5. klo 19.00. 

Mitä: Kamarikuoro Dissonanssin kevätkonsertti

Milloin: Tiistaina 7.5.2019 klo 19.00

Missä: Paavalinkirkko, Sammatintie 5, Helsinki

Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

***

Chamber choir Dissonanssi’s spring concert Tue 7.5.2019

Welcome to Chamber choir Dissonanssi’s spring concert on Tuesday 7 May 2019 at 7 pm in Paavalinkirkko.

What: Chamber Choir Dissonanssi’s Spring Concert

When: Tuesday 7 May 2019 at 7 pm

Where: Paavalinkirkko, Sammatintie 5, Helsinki

The concert has free admission.

 

[11] Tule haltioitumaan fantastistakin fantastisempaan Waputtimeen!

Tervetuloa wapun fantastisimpiin konserttitanssiaisiin! Polyteknikkojen Orkesteri järjestää perinteiset Waputin-konserttitanssiaiset wapunpäivänä klo 17 GLO Hotel Artin Jugend-linnassa (Lönnrotinkatu 29, Helsinki)..

Ennusmerkit ovat vahvistuneet hetki hetkeltä: Wanha Poli täyttyy lumoavista sävelistä ja maagisista tanssiaskelista toukokuun ensimmäisen iltapäiväauringon säteiden osuessa Servin Vuoren seinään.

Ennustuksen mukaan ensimmäisenä linnan pääsalin valtaa Polyteknikkojen Orkesteri, jonka komeita ja neuvokkaita soittajia johtaa kuningas Jens H. Kaamea. Konserttiosuuden jälkeen tuolit siirretään syrjään, ja yleisö pääsee tanssimaan sinfoniaorkesterin säestyksellä. Polyteknikkojen Orkesterin jälkeen soittoon ryhtyvät Salonkiyhtye Jorman viekkaat joukot, ja kolmantena ennustusta toteuttaa Retuperän WBK.

Myyttiset konserttiliput eli Waputin-wappulehdet voi ostaa linnan portilta hintaan 20 € (opiskelijat 10 €). Ennakkoon lippuja voi ostaa osoitteesta polyteknikkojenorkesteri.fi ovelta noudettaviksi.

Wappu on monelle juhlaa, mutta vasta Waputin tekee juhlasta tilaisuuden! Älä jää paitsi tapahtumasta, joka toteutuu vain kerran wapussa, vaan nappaa kaapusi ja vaella Waputtimeen! Näin on ilmoitettu!

 

https://www.facebook.com/events/2209067185805744/

https://www.polyteknikkojenorkesteri.fi/ 

 

***

Waputin is coming!

Welcome to the fantastic concert and ball Waputin organized by the Polytech Orchestra! On 1 May at 5 pm, GLO Hotel Art is filled with magical music, jokes and dances.

The omens are growing stronger: The Jugend Hall will first be conquered by the Polytech Orchestra and its leader Jens H. Kaamea. The mystical melodies will make the audience spellbound during the concert part of the event, after which the ball can start, first accompanied by the full symphony orchestra. The troops of the salon orchestra Jorma and Retuperän WBK will later take over and continue to mobilise the audience on the dancefloor.

Program leaflets (€10 students / €20 normal) with magical jokes (mainly in Finnish) can be bought at the door, as well as from polyteknikkojenorkesteri.fi/en to be picked up at the venue.

 

https://www.facebook.com/events/2209067185805744/

 

[12] ENERGY COMMUNITIES WORKSHOP – towards business models for the new normal 23.4.

Tule mukaan osallistumaan tästä VTT:lle 23.4. klo 16:00 näyttääksemme maailman energia-alan johtajille, että suomalaisissa nuorissa on valtavasti potentiaalia olla innovatiivisia ja ajatella tulevaisuutta. Tämä poikkitieteellinen workshop järjestetään VTT:llä nuorille mahdollisuutena keskustella energiatulevaisuudesta, innovoida uusia businessideoita ja verkostoitua osana valmistautumista CEM10/MI-4 ministerikokouksiin 27.-29.5. Vancouverissa Kanadassa. Workshop on juuri sinulle, jos haluat olla aktiivisesti mukana rakentamassa energia-alan tulevaisuutta ja kuulla miten energiankulutustottumuksesi tulevat muuttumaan lähivuosina. Workshopin tavoitteena on muodostaa beyond the obvious -ratkaisuja ja tätä varten tarvitaan poikkitieteellinen ryhmä, joten taustasta riippumatta kaikki ovat tervetulleita!

Osallistuminen workshopiin on ilmaista ja tarjoamme osallistujille kahvia ja pientä purtavaa, joten rekisteröidy ennen 18.4. täällä: https://www.lyyti.fi/reg/energy_communities_workshop_230419  

***

Come and join us here at VTT on 23.4. at 16:00 to showcase the world energy leaders that young people in Finland have immense potential, are innovative and think of the future. This multidisciplinary workshop is created by VTT for young people to discuss energy future, innovate new business ideas and network as a preparation for the CEM10/MI-4 ministerials held on 27th to 29th of May in Vancouver, Canada. The workshop is for you if you want to be an active participant in building our energy future and hear how your energy consumption is about to change in the coming years. The goal of the workshop is to come up with beyond the obvious ideas and for that, we need a multidisciplinary crowd. So please join us all backgrounds are welcome!

The participation in the workshop is free of charge and we provide coffee and snacks, so please register before 18.4. at: https://www.lyyti.fi/reg/energy_communities_workshop_230419

 

WHAT: ENERGY COMMUNITIES WORKSHOP - towards business models for the new normal

WHERE: VTT, Digitalo, AP107 (Vuorimiehentie 3, Espoo)

WHEN: 23.4.2019, 16:00 - 18:00

TICKETS: free of charge; register at https://www.lyyti.fi/reg/energy_communities_workshop_230419

WHY: make your mark on our energy future

 

Agenda:

Part 1: Forming Energy Communities

-Introduction: Energy community concept

-Discussion: Forming energy community - challenges and solutions

Part 2: Business Models for the New Normal

-Introduction: Traditional business models do not generate as much revenue as previously

-Discussion: Services for energy communities & new business models

Wrap-up & Open questions

 

[13] Lääketeollisuuden Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille - haku vuoden 2019 ohjelmaan nyt avoinna

Lääketeollisuus ry ja sen jäsenyritykset järjestävät syksyllä 2019 jo kuudetta kertaa korkeakouluopiskelijoille suunnatun Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelman, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kansainvälisen tutkivan lääketeollisuuden työtehtäviin ja uravaihtoehtoihin. Haku ohjelmaan on avoinna huhtikuun loppuun asti

Osallistujat saavat tietoa lääketeollisuuden työtehtävistä ja uramahdollisuuksista kattavasti eri näkökulmista ja tutustuvat erilaisiin yrityskulttuureihin. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu.

Ohjelmassa on ollut mukana enimmäkseen kaupallisen alan, biotieteiden, farmasian, terveystaloustieteen ja lääketieteen opiskelijoita, mutta mukaan voi hakea muiltakin aloilta. Lääketeollisuudessa tarvitaan monenlaisia osaajia!

Ohjelmaan voivat hakea opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osiota.
Ohjelmaan kuuluu seitsemän opintopäivää. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Kustannamme ruokailut opintopäivien aikana, matkat opiskelupaikkakunnalta ja tarvittaessa majoituksen muualta kuin pääkaupunkiseudulta tuleville.

Lisätietoa ohjelmasta ja hakulomake löytyy verkkosivuiltamme: www.laaketeollisuus.fi/PIFStars.

 

[14] Mentorointiohjelma

Opiskelija, kaipaatko apua uravaihtoehtojen pohdinnassa ja omien vahvuuksiesi löytämisessä? Haluaisitko keskustelutukea ja kokemuksen tuomaa näkemyksellisyyttä vanhemmalta asiantuntijalta? Tilaisuutta pureutua omiin urahaaveisiisi ja itsesi kehittämiseen? Hae mukaan! Hakuaika syksyn 2019 mentorointiohjelmaan on 1.4.–10.5.2019.

Lisätietoja: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/opiskelija-hae-aktorina-mukaan-mentorointiohjelmaan

 

[15] Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntiopetustöitä syksylle

Matematiikan osalta hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopisto-opintoja hyvin arvosanoin, ja systeemianalyysin osalta kyseisen kurssin aiempaa suorittamista. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ on osa-aikaista (2-4h/viikko), ja palkkaus 30-40 euroa/opetustunti koulutuksesta ja kurssin tasosta riippuen. Tenttien ja harjoitusten korjaamisesta maksetaan (tyypillisesti) erikseen 300-400 euroa kurssista ja koulutuksesta riippuen. Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille. Paikkoja haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, ks. rekrytointi-ilmoitus laitoksen nettisivulla math.aalto.fi (etusivulla).

Liitteeksi tarvitaan cv ja opintorekisteriote (sähköisesti tilattu riittää), sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje.

Toimita liitteet pdf-muodossa yhtenä dokumenttina.

Jätä hakemus viimeistään torstaina 9.5.2019.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan sähköiseen työhaastatteluun.

Lisätietoja johanna.glader@aalto.fi.

 

[16] Hae AYY:n stipendejä!

AYY jakaa keväällä vaihto-, yhteisö- ja opintostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvästä yhteensovittamisesta.

Stipendejä voi hakea 27.3. klo 12:00  - 24.4. klo 23:59.

Lisätietoja stipendeistä ja hakulomakkeen löydät täältä: http://ayy.fi/jasenille/palvelut/stipendit/

***

 

AYY is distributing exchange, community and study scholarships this spring to support the internationalisation of students, support community activities and encourage for successful combination of studies and the student life.

The spring application period for the scholarships is Wednesday 27.3., 12:00, – Wednesday 24.4., 23:59.

More information: http://ayy.fi/en/students/services/scholarships/

Tiedottaja-sihteeri 2019: Ville Ukkonen
tiedottajasihteeri@kemistikilta.fi
25.7
12:00 @ Otaniemi
20.2
00:01 @
Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2020 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2020 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

SKS Medix Biochemica

Neste NN