Kemistikillan viikkotiedote - viikko 17

  • 2019-04-28 11:55:34

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Haku historiikkitoimikuntaan on auki!

[2] KKlubin wappuskumpat

[3] Wapun waahtokylpy

 

MUUT TIEDOTTEET

[4] Diplomityöpaikka analytiikan alalta

[5] Wiinaton wappu 2019

[6] Dissonanssin kevätkonsertti

[7] Tule haltioitumaan fantastistakin fantastisempaan Waputtimeen!

[8] Lääketeollisuuden Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille - haku vuoden 2019 ohjelmaan nyt avoinna

[9] Mentorointiohjelma

[10] Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntiopetustöitä syksylle

 

TULEVIA TAPAHTUMIA // UPCOMING EVENTS

28.4. Muuten vaan-sillis

30.4. Wapun Waahtokylpy

30.4. KKlubin wappuskumpat

1.5. Wappu!

 

--------------------

 

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Haku historiikkitoimikuntaan on auki!

Heippa rakkaat tuoreet ja vanhemmat kiltalaiset!

Killoista vanhin ja kaunein saavuttaa pian kunnioitetun 130:n ikävuoden, jonka kunniaksi olisi tarkoitus dokumentoida historiaa viimeisen 20 vuoden ajalta. Nyt haemme motivoituneita sanaseppoja toteuttamaan tätä projektia kanssamme historiikkitoimikuntaan!

Ilmianna kaikentasoinen kiinnostuksesi allekirjoittaneille 12.5. mennessä. ”Hakemuksessasi” voit kertoa kuka olet, miksi haluat mukaan, kuinka paljon vastuuta olet halukas ottamaan ja mikä osa-alue kiinnostaa. Tarvetta toimikunnassa on myös esimerkiksi taittajille ja yrityssuhteista vastaaville henkilöille. Lähesty siis rohkeasti, mikäli haluat valjastaa taitosi tähän projektiin! Myös kysymyksien noustessa tajuntaan ota yhteyttä!

Tule mukaan tähän tärkeään projektiin! Minä, me, KEMISTIKILTA!

Rakkaudella,

Historiikkitoimikunnan puheenjohtajat

Iiris (iiris.hakaste@gmail.com, 0504068713)

Meri (meri.pontynen@aalto.fi, 0405509665)

 

[2] KKlubin wappuskumpat

Skumppaa ja munkkeja KKlubin teltan suojissa, wappuriehan julistuksessa ja vaahtokylvyn vieressä! Saavu siis Smökin edustalle vappuaattona klo 11:00 (Wappuriehan julistuksen osalta ohjelma alkaa klo 12 ja kylpy jo klo 10) alkaen tapaamaan tuttuja ja kokemaan kemistikästä wappufiilistä!

 

[3] Wapun waahtokylpy

Taas kylvetään yhdessä Wapun waahtokylvyssä! Nappaa siis uikkarit ja pyyhe mukaan ja tule nauttimaan wappuaaton auringosta ja ihmisvilinästä Smökin edustalle Jämeräntaipaleen varteen. Kylvyn lisäksi telttasauna on lämpimänä!

Tapahtumaa mahdollistamassa Sweco ja Höyrytys oy.

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/591541764658164/

MITÄ: Wapun waahtokylpy ja sauna

MISSÄ: Smökin edustalla

MILLOIN: tiistai 30.4.2018, klo 10-14

MUKAAN: Uima-asu, pyyhe, (wappujuotavaa, aurinkolasit)

MITÄ MAKSAA? Ei mitään!

***

It is again time to bathe in Wappu bubblebath! So grab your swimsuit and towel and come to enjoy the sun and crowd near Smökki. Besides the bubble bath also the sauna tent has been built and it's there waiting for you. Big thanks for Sweco and Höyrytys Oy for making this event  possible!

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/591541764658164/

 

WHAT: Wappu bubble bath and sauna

WHERE: In front of Smökki

WHEN: tuesday 30.4.2018, 10:00-14:00

TAKE: Swim suit, towel, (wappu drinks, sunglasses)

ENTRY: For everyone, free entry

 

---------------------

 

MUUT TIEDOTTEET

[4] Diplomityöpaikka analytiikan alalta

Ilmoitus löytyy osoitteesta:

https://career5.successfactors.eu/career?career_ns=job_listing&company=C0008491343P&navBarLevel=JOB_SEARCH&rcm_site_locale=en_GB&career_job_req_id=32162&selected_lang=fi_FI&jobAlertController_jobAlertId=&jobAlertController_jobAlertName=&_s.crb=dVeKzWTbhZRteDpo8OWmvl2YGRI%3d

Deadline on jo 30.4.2019 joten kannattaa hakea pikemmiten!

[5] Wiinaton wappu 2019

Wapun unohtumattomin tapahtuma on taas täällä!

Wapun ykkösjuttu, legendaarinen Wiinaton Wappu, valtaa Smökin tämänkin wappuaaton iltana. Luvassa on taattua wapputunnelmaa, hauskaa ohjelmaa, pelejä, hyvää seuraa ja klassisia sekä ei-niin-tavallisia wappuherkkuja nestemäiseen typpeen dipatuista vaahtokarkeista munkkeihin ja simaan. Wiinattomaan Wappuun ovat tervetulleita niin nykyiset, entiset kuin tulevatkin opiskelijat ja opiskelijanmieliset, joten suuntaa wappuaattona Otaniemeen ja ota kaverisikin mukaan!

Tilaisuus on ilmainen ja alkoholiton, ja se alkaa Smökissä, Otaniemen sydämessä klo 20.00.

(Teekkarit huomio! Kuten asiaan kuuluu, keskiyöllä painetaan lakit päähän teekkarihymnin saattelemana.)

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/287544252137266/?ti=cl

 

[6] Dissonanssin kevätkonsertti

Tervetuloa kamarikuoro Dissonanssin kevätkonserttiin Paavalinkirkkoon tiistaina 7.5. klo 19.00. 

Mitä: Kamarikuoro Dissonanssin kevätkonsertti

Milloin: Tiistaina 7.5.2019 klo 19.00

Missä: Paavalinkirkko, Sammatintie 5, Helsinki

Konserttiin on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

***

Chamber choir Dissonanssi’s spring concert Tue 7.5.2019

Welcome to Chamber choir Dissonanssi’s spring concert on Tuesday 7 May 2019 at 7 pm in Paavalinkirkko.

What: Chamber Choir Dissonanssi’s Spring Concert

When: Tuesday 7 May 2019 at 7 pm

Where: Paavalinkirkko, Sammatintie 5, Helsinki

The concert has free admission.

 

[7] Tule haltioitumaan fantastistakin fantastisempaan Waputtimeen!

Tervetuloa wapun fantastisimpiin konserttitanssiaisiin! Polyteknikkojen Orkesteri järjestää perinteiset Waputin-konserttitanssiaiset wapunpäivänä klo 17 GLO Hotel Artin Jugend-linnassa (Lönnrotinkatu 29, Helsinki)..

Ennusmerkit ovat vahvistuneet hetki hetkeltä: Wanha Poli täyttyy lumoavista sävelistä ja maagisista tanssiaskelista toukokuun ensimmäisen iltapäiväauringon säteiden osuessa Servin Vuoren seinään.

Ennustuksen mukaan ensimmäisenä linnan pääsalin valtaa Polyteknikkojen Orkesteri, jonka komeita ja neuvokkaita soittajia johtaa kuningas Jens H. Kaamea. Konserttiosuuden jälkeen tuolit siirretään syrjään, ja yleisö pääsee tanssimaan sinfoniaorkesterin säestyksellä. Polyteknikkojen Orkesterin jälkeen soittoon ryhtyvät Salonkiyhtye Jorman viekkaat joukot, ja kolmantena ennustusta toteuttaa Retuperän WBK.

Myyttiset konserttiliput eli Waputin-wappulehdet voi ostaa linnan portilta hintaan 20 € (opiskelijat 10 €). Ennakkoon lippuja voi ostaa osoitteesta polyteknikkojenorkesteri.fi ovelta noudettaviksi.

Wappu on monelle juhlaa, mutta vasta Waputin tekee juhlasta tilaisuuden! Älä jää paitsi tapahtumasta, joka toteutuu vain kerran wapussa, vaan nappaa kaapusi ja vaella Waputtimeen! Näin on ilmoitettu!

 

https://www.facebook.com/events/2209067185805744/

https://www.polyteknikkojenorkesteri.fi/ 

 

***

Waputin is coming!

Welcome to the fantastic concert and ball Waputin organized by the Polytech Orchestra! On 1 May at 5 pm, GLO Hotel Art is filled with magical music, jokes and dances.

The omens are growing stronger: The Jugend Hall will first be conquered by the Polytech Orchestra and its leader Jens H. Kaamea. The mystical melodies will make the audience spellbound during the concert part of the event, after which the ball can start, first accompanied by the full symphony orchestra. The troops of the salon orchestra Jorma and Retuperän WBK will later take over and continue to mobilise the audience on the dancefloor.

Program leaflets (€10 students / €20 normal) with magical jokes (mainly in Finnish) can be bought at the door, as well as from polyteknikkojenorkesteri.fi/en to be picked up at the venue.

 

https://www.facebook.com/events/2209067185805744/

 

[8] Lääketeollisuuden Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille - haku vuoden 2019 ohjelmaan nyt avoinna

Lääketeollisuus ry ja sen jäsenyritykset järjestävät syksyllä 2019 jo kuudetta kertaa korkeakouluopiskelijoille suunnatun Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelman, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kansainvälisen tutkivan lääketeollisuuden työtehtäviin ja uravaihtoehtoihin. Haku ohjelmaan on avoinna huhtikuun loppuun asti

Osallistujat saavat tietoa lääketeollisuuden työtehtävistä ja uramahdollisuuksista kattavasti eri näkökulmista ja tutustuvat erilaisiin yrityskulttuureihin. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu.

Ohjelmassa on ollut mukana enimmäkseen kaupallisen alan, biotieteiden, farmasian, terveystaloustieteen ja lääketieteen opiskelijoita, mutta mukaan voi hakea muiltakin aloilta. Lääketeollisuudessa tarvitaan monenlaisia osaajia!

Ohjelmaan voivat hakea opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osiota.
Ohjelmaan kuuluu seitsemän opintopäivää. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Kustannamme ruokailut opintopäivien aikana, matkat opiskelupaikkakunnalta ja tarvittaessa majoituksen muualta kuin pääkaupunkiseudulta tuleville.

Lisätietoa ohjelmasta ja hakulomake löytyy verkkosivuiltamme: www.laaketeollisuus.fi/PIFStars.

 

[9] Mentorointiohjelma

Opiskelija, kaipaatko apua uravaihtoehtojen pohdinnassa ja omien vahvuuksiesi löytämisessä? Haluaisitko keskustelutukea ja kokemuksen tuomaa näkemyksellisyyttä vanhemmalta asiantuntijalta? Tilaisuutta pureutua omiin urahaaveisiisi ja itsesi kehittämiseen? Hae mukaan! Hakuaika syksyn 2019 mentorointiohjelmaan on 1.4.–10.5.2019.

Lisätietoja: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/opiskelija-hae-aktorina-mukaan-mentorointiohjelmaan

 

[10] Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntiopetustöitä syksylle

Matematiikan osalta hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopisto-opintoja hyvin arvosanoin, ja systeemianalyysin osalta kyseisen kurssin aiempaa suorittamista. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ on osa-aikaista (2-4h/viikko), ja palkkaus 30-40 euroa/opetustunti koulutuksesta ja kurssin tasosta riippuen. Tenttien ja harjoitusten korjaamisesta maksetaan (tyypillisesti) erikseen 300-400 euroa kurssista ja koulutuksesta riippuen. Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille. Paikkoja haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, ks. rekrytointi-ilmoitus laitoksen nettisivulla math.aalto.fi (etusivulla).

Liitteeksi tarvitaan cv ja opintorekisteriote (sähköisesti tilattu riittää), sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje.

Toimita liitteet pdf-muodossa yhtenä dokumenttina.

Jätä hakemus viimeistään torstaina 9.5.2019.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan sähköiseen työhaastatteluun.

Lisätietoja johanna.glader@aalto.fi.

Tiedottaja-sihteeri 2019: Ville Ukkonen
tiedottajasihteeri@kemistikilta.fi
22.2
18:00 @ Ravintola Keilalahti
23.2
12:00 @ Rantasauna
27.2
17:15 @ Luentosali Ke2
Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2020 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2020 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

NN SKS Medix Biochemica

Kemianteollisuus Neste