Kemistikillan viikkotiedote - viikko 18

  • 2019-05-05 20:42:02

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Haku historiikkitoimikuntaan on auki!

[2] Apurahoja haettavissa CHEM:n opiskelijoille

 

MUUT TIEDOTTEET

[3] LST Grill & Chill 15.5.

[4] Lääketeollisuuden Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille - haku vuoden 2019 ohjelmaan nyt avoinna

[5] Mentorointiohjelma

[6] Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntiopetustöitä syksylle

 

TULEVIA TAPAHTUMIA // UPCOMING EVENTS

 

--------------------

 

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

 

[1] Haku historiikkitoimikuntaan on auki!

Heippa rakkaat tuoreet ja vanhemmat kiltalaiset!

Killoista vanhin ja kaunein saavuttaa pian kunnioitetun 130:n ikävuoden, jonka kunniaksi olisi tarkoitus dokumentoida historiaa viimeisen 20 vuoden ajalta. Nyt haemme motivoituneita sanaseppoja toteuttamaan tätä projektia kanssamme historiikkitoimikuntaan!

Ilmianna kaikentasoinen kiinnostuksesi allekirjoittaneille 12.5. mennessä. ”Hakemuksessasi” voit kertoa kuka olet, miksi haluat mukaan, kuinka paljon vastuuta olet halukas ottamaan ja mikä osa-alue kiinnostaa. Tarvetta toimikunnassa on myös esimerkiksi taittajille ja yrityssuhteista vastaaville henkilöille. Lähesty siis rohkeasti, mikäli haluat valjastaa taitosi tähän projektiin! Myös kysymyksien noustessa tajuntaan ota yhteyttä!

Tule mukaan tähän tärkeään projektiin! Minä, me, KEMISTIKILTA!

Rakkaudella,

Historiikkitoimikunnan puheenjohtajat

Iiris (iiris.hakaste@gmail.com, 0504068713)

Meri (meri.pontynen@aalto.fi, 0405509665)

 

[2] Apurahoja haettavissa CHEM:n opiskelijoille

Useita CHEM:in opiskelijoille tarkoitettuja apurahoja on nyt haettavissa. Mm:

- Teknos-Winterin rahaston stipendi Sustainable Metals Processing and Functional Materials -pääaineiden opiskelijoille

- Oiva Allan Pölkkysen rahaston stipendit kandi- ja maisteriopiskelijoille

- Aleksander ja Lucie Lampénin rahaston stipendit kandi- ja maisteriopiskelijoille

Lisätietoja:

https://into.aalto.fi/display/enopisk/Grants+and+awards

Apurahoja haetaan eAge-järjestelmässä 29.5. mennessä: https://eage.aalto.fi/?ff/EDU_520

***

Aalto University School of Chemical Engineering announces three (3) scholarships of 1000 Eur open for application for foreign students. While granting the scholarships, good study success (≥ 55cr/year, GPA ≥ 3) will be emphasized. Other criteria that can be considered include lack of other paid grants or scholarships (non-EU students), unpaid master’s thesis position, and multidisciplinary study profile.

Applications in the eAge-system by 29.5. https://eage.aalto.fi/?ff/EDU_520

---------------------

 

MUUT TIEDOTTEET

 

[3] LST Grill & Chill 15.5.

The spring semester is nearing it's end, and soon it is time to head off to the summer pastures. Before that, the guilds of Life Science Technologies (Inkubio, Guild of Physics, The Computer Science Guild and Chemistry Guild) want to invite all LST and LST-minded students to enjoy each other's company on 15.5 at the guild rooms of Inkubio and the Guild of Physics starting from 17:00 onwards. There will be free grill food and soft drinks served (you can also bring your own food to the grill if you like!), board & console games and general mingling. See you there!

 

TL;DR

What? Life Science Technologies students' grill & chill

When? 15.5. from 17 onwards

Where? In the guild rooms of Inkubio and the Guild of Physics

Why? End the school year with old and new LST friends

 

[4] Lääketeollisuuden Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelma opiskelijoille - haku vuoden 2019 ohjelmaan nyt avoinna

Lääketeollisuus ry ja sen jäsenyritykset järjestävät syksyllä 2019 jo kuudetta kertaa korkeakouluopiskelijoille suunnatun Pharma Industry Future Stars verkostoitumisohjelman, joka tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua kansainvälisen tutkivan lääketeollisuuden työtehtäviin ja uravaihtoehtoihin. Haku ohjelmaan on avoinna huhtikuun loppuun asti

Osallistujat saavat tietoa lääketeollisuuden työtehtävistä ja uramahdollisuuksista kattavasti eri näkökulmista ja tutustuvat erilaisiin yrityskulttuureihin. Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lääkekehitys ja -tutkimus, tuotanto ja jakelu, markkinointi ja myynti, kansainvälisyys sekä lääketeollisuuden toimintaympäristö ja yhteiskuntavastuu.

Ohjelmassa on ollut mukana enimmäkseen kaupallisen alan, biotieteiden, farmasian, terveystaloustieteen ja lääketieteen opiskelijoita, mutta mukaan voi hakea muiltakin aloilta. Lääketeollisuudessa tarvitaan monenlaisia osaajia!

Ohjelmaan voivat hakea opintojensa loppuvaiheessa olevat opiskelijat (vähintään 75 % opinnoista suoritettu). Ohjelma on pääosin suomenkielinen, mutta sisältää myös englanninkielisiä osiota.
Ohjelmaan kuuluu seitsemän opintopäivää. Ohjelmaan osallistuminen on maksutonta. Kustannamme ruokailut opintopäivien aikana, matkat opiskelupaikkakunnalta ja tarvittaessa majoituksen muualta kuin pääkaupunkiseudulta tuleville.

Lisätietoa ohjelmasta ja hakulomake löytyy verkkosivuiltamme: www.laaketeollisuus.fi/PIFStars.

 

[5] Mentorointiohjelma

Opiskelija, kaipaatko apua uravaihtoehtojen pohdinnassa ja omien vahvuuksiesi löytämisessä? Haluaisitko keskustelutukea ja kokemuksen tuomaa näkemyksellisyyttä vanhemmalta asiantuntijalta? Tilaisuutta pureutua omiin urahaaveisiisi ja itsesi kehittämiseen? Hae mukaan! Hakuaika syksyn 2019 mentorointiohjelmaan on 1.4.–10.5.2019.

Lisätietoja: https://www.aalto.fi/fi/palvelut/opiskelija-hae-aktorina-mukaan-mentorointiohjelmaan

 

[6] Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella tarjolla tuntiopetustöitä syksylle

Matematiikan osalta hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopisto-opintoja hyvin arvosanoin, ja systeemianalyysin osalta kyseisen kurssin aiempaa suorittamista. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä.

Työ on osa-aikaista (2-4h/viikko), ja palkkaus 30-40 euroa/opetustunti koulutuksesta ja kurssin tasosta riippuen. Tenttien ja harjoitusten korjaamisesta maksetaan (tyypillisesti) erikseen 300-400 euroa kurssista ja koulutuksesta riippuen. Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille. Paikkoja haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, ks. rekrytointi-ilmoitus laitoksen nettisivulla math.aalto.fi (etusivulla).

Liitteeksi tarvitaan cv ja opintorekisteriote (sähköisesti tilattu riittää), sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje.

Toimita liitteet pdf-muodossa yhtenä dokumenttina.

Jätä hakemus viimeistään torstaina 9.5.2019.

Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan sähköiseen työhaastatteluun.

Lisätietoja johanna.glader@aalto.fi.

 

Tiedottaja-sihteeri 2019: Ville Ukkonen
tiedottajasihteeri@kemistikilta.fi
22.2
18:00 @ Ravintola Keilalahti
23.2
12:00 @ Rantasauna
27.2
17:15 @ Luentosali Ke2
Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2020 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2020 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

NN SKS Medix Biochemica

Kemianteollisuus Neste