Kemistikillan viikkotiedote - viikko 44

  • 2019-10-27 22:43:06

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Hae Kemistikillan raatiin 2020 tai killan toimihenkilöksi!

[2] Viini- ja juustoilta

[3] Böle

[4] Korkeakoulusitsit - CHEMble

[5] Kemistikillan Perinnepeli-iltamat 13.11. klo 17 alkaen

[6] Hyvinvointikilpailu 2019

[7] Oikeanlaista kemiaa 2019

[8] HAKU: Kondensaatiotirehtööri(t) 130. Kondensatio

[9] LaTeX-työpaja 28.10.

[10] Neste-Borealis Excursio

 

MUUT TIEDOTTEET

[11] Hae Teekkarispeksiin 2020!

[12] Healthyappro – FC Kissat

[13] Survey for upcoming PT Master's Major Guide

[14] Uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia kevätlukukaudelle 2020

 

TULEVIA TAPAHTUMIA // UPCOMING EVENTS

7.10 – 2.12. Corona Cup

28.10. LaTeX-työpaja

1.11 – 30.11. Hyvinvointikilpailu

5.11. KKlubin äfterworkit

11.11. Neste-Borealis Excursio & Oikeanlaista Kemiaa

13.11. Kemistikillan perinnepeli-iltamat

19.11. Kemistikillan vaalikokous

23.11. Kemistikillan viini- ja juustoilta

--------------------

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Hae Kemistikillan raatiin 2020 tai killan toimihenkilöksi!

Vuosi 2019 lähestyy loppuaan ja on taas aika käynnistää uusien toimijoiden haku. Kemistikilta etsii jälleen toimeliaita ja kemistihenkisiä tekijöitä moneen erilaiseen tehtävään, joista jokaiselle löytyy varmasti jotain. Tule sinäkin tekemään ensi vuodesta eeppinen!

 

Raadin haku on nyt käynnissä ja toimihenkilöiden haku aukeaa tiistaina 22.10.2019 klo 12. Toimihenkilöiden ilmoittautuminen tapahtuu tänä vuonna Kemistikillan nettisivuilla ja hakuaikaa on alustavasti 15.12. asti, mutta riippuen uuden raadin aikataulusta, hakuaikaa voidaan pidentää. Raati 2020 tulee valitsemaan toimihenkilöt.

 

Haku raatiin sen sijaan tapahtuu perinteisesti kiltahuoneella olevaan ilmoittautumisseinään. Jokaiseen pestiin voi hakea rajaton määrä henkilöitä. Haku päättyy tiistaina 19.11.2019 järjestettävään vaalikokoukseen, jossa kuitenkin voi vielä asettua ehdolle. Virallinen kokouskutsu lähetetään myöhemmin. Hakijoiden nimet tullaan julkaisemaan Kemistikillan nettisivuilla Vaalit-välilehdellä, jossa hakijoille voi kuka tahansa esittää kysymyksiä. Raatihakijalle esitetään myös ennakkokysymyksiä ja vastaukset tullaan esittämään myös netissä. Mikäli haet johonkin pestiin, ilmoitathan asiasta myös osoitteeseen puheenjohtaja@kemistikilta.fi, jotta saat varmasti ennakkokysymykset.

 

Raatilaiset kertovat mielellään pesteistään ja toimihenkilöviroista, joten otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää!

 

Raadin 2019 puolesta,

Aleksi Heikkinen
Puheenjohtaja 2019, Kemistikilta ry
+358 44 0568909, puheenjohtaja@kemistikilta.fi

 

[2] Viini- ja juustoilta

Kemistikilta toivottaa jäsenistönsä tervetulleeksi viini ja juustoiltaan Otarannan kerhotilaan 23.11. kello 15:00 alkaen. Makuelämys kustantaa 15€ opiskelijalle ja 20€ alumneille. Maisteltavana on kaksi punaviiniä, kaksi valkoviiniä, kuohuviini ja portviini. Näiden lisäksi tarjolla on välimerellistä purtavaa sekä mitä maukkaimpia juustoja.

Ilmo aukeaa 4.11. kello 12:00 ja päättyy 17.11. kello 23:59

Maisteluiden jälkeen iltaa on mahdollista jatkaa Gorsussa saunan ja juomapelien merkissä Kemistikillan Bölessä! Böle on avoin kaikille killan jäsenille.

***

We welcome you to wine and cheese-evening to Otaranta club room 23.11. at 15:00. The price for student is 15€ and 20€ for alumni. There will be two red and white wines, one sparkling wine and one port wine. To complement there will be mediterranean snacks with delicious cheeses.

The sign up starts 4.11. 12:00 and ends 17.11. 23:59.

After the tasting you are most welcome to Gorsu to enjoy sauna and drinking games in Böle! Böle is open for all guild members.

 

[3] Böle

Böle is back! Kemistikillan rehellinen juomapeli-ilta Böle on takaisin useamman vuoden tauon jälkeen! Täällä voi pelata, juoda ja saunoa sielunsa kyllyydestä. Talo tarjoaa joitakin pelivälineitä, mutta kannattaa ottaa oma korttipakka tai muu lempipeli mukaan, jotta pääset varmasti pelaamaan. Sikakimble on myös paikalla!

Muista siis tuoda pyyhe, omat juomapeli-ideasi sekä välineet mukaan ja eikun pelaamaan!

MITÄ:

Böle

MISSÄ:

Gorsu

MILLOIN:

Lauantaina 23.11. klo 18 alkaen

MAKSAA:

Ilmainen

***

Böle is back! Chemistry guilds drinking game event is back after many years! In Böle you can play, drink and relax in sauna as much as you want. There will be some games brought in but feel free to bring your own deck of cards or other game. Sikakimble will be there and so should you!

WHAT:

Böle

WHERE:

Gorsu

WHEN:

Saturday 23.11. starting at 18:00

COST:

Free

 

[4] Korkeakoulusitsit - CHEMble

On taas aika. Punainen. Sininen. Keltainen. Vihreä. Kuka pääsee ensimmäiseksi maaliin?
Peli lähtee käyntiin, kun vuotuiset CHEM:in korkeakoulusitsit tulevat taas! Tämän vuoden jännityksellä odotettu teema on CHEMble. Tunnusta väriä ja tule sitsaamaan Servin mökkiin parhaiden korkeakouluystäviesi kanssa. Sitsit järjestetään to 14.11., kokkarit alkavat kello 18:00 ja gongi kumahtaa 18:30. Kustannus tälle eeppiselle taistolle on 15€/hlö, ja se maksetaan ovelle käteisellä. Jokaiselle killalle/yhdistykselle on varattu oma kiintiönsä oheisella tavalla: PT 80 hlö, KK, VK ja PJK 40 hlö. Ilmoittautuminen sitseille aukeaa 28.10. klo 12:00 osoitteessa https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmot?id=chemblesitsit&lang=fi, ja sulkeutuu 11.11. klo 23:59. Ilmoittautuminen on sitova sulkeuduttuaan. Jatkoilla on saunomismahdollisuus.
TL;DR
mitä? CHEM:in korkeakoulusitsit, smökissä
milloin? to 14.11. klo 18
mitä maksaa? 15€, käteisellä ovella
miten? https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmot?id=chemblesitsit&lang=fi
miksi? Läpäl
DC? CHEMble-joukkueesi väri

***

It’s that time of the year again. Red. Blue. Yellow. Green. Who’s going to be the first to finish?
The game is on at CHEM-sitsit! This year’s greatly anticipated theme is CHEMble (CHEM-Kimble). Put on your CHEMble colors and come dine with your best CHEM friends. The sitsit are going to be held on Thursday the 14th of November in Servin mökki, with the cocktail party starting at 6 pm and sitsit starting at 6.30. The price for this epic battle is 15€/person, and it must be paid with cash at the door. Each guild/association has their own quota as such: PT 80, KK 40, VK 40, PJK 40. Registration is possible starting 28.10. at 12am at https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmot?id=chemblesitsit&lang=en , and it closes 11.11. at 11.59 pm. Registrations are binding after closing. It’s possible to go to sauna during the afterparty.
TL;DR
what? CHEM-sitsit in smökki
when? thu 14th of November at 6 pm
cost? 15€, must be cash at the door.
how? https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmot?id=chemblesitsit&lang=en
why? For fun of course
DC? The color of your CHEMble-team

 

[5] Kemistikillan Perinnepeli-iltamat 13.11. klo 17 alkaen

Hei vaan naperoiset nappisilmät! Oletko aina miettinyt, mitä se marjapussi oikein sisältää? Entä mikä on coronassa vanhainkoti? Askarruttaako, mitä karhupumppu tekee kiltiksellä? EI HÄTÄÄ: ratkaisu on lähellä!

 

Kemistikillan perinnepeli-ilta järjestetään keskiviikkona 13.11. klo 17 alkaen kiltahuoneella ja kemian lafkan aulassa. Tarjolla on tietoa ja taitoa näiden jaloistakin jaloimpien pelien pelaamisesta sekä mainiota seuraa jossa tällaisia aktiviteetteja harrastaa. Saavu siis innokkaasti paikalle ja opi uusi lempilajisi!

 

Pusuja ja hipsuja lähettää kulttuurivastaavanne Iiris ja Meri

 

***

 

Hello lilla gummigubbar! Have you always wondered, what the bag of berries contains? What about the meaning of old folks home in corona? Have you pondered, why is there a plunger in the Guild room? NOT TO WORRY: the solution is near!

 

Chemistry Guild’s traditional games night is happening on the 13th of November starting at 17:00 at the Guild room. You will gain skills and knowledge on how to succeed in these noble games as well as have quality company to play them with. So drag your excited ass there and learn your new favourite game!

 

Kisses and bonbons form your Culture activists Iiris and Meri

 

[6] Hyvinvointikilpailu 2019

Kemistikillan perinteikäs Hyvinvointikilpailu tulee jälleen ja lähtölaukauksen voi kuulla perjantaina 1.11. Kilpailu kestää koko marraskuun, eli maalilippu heiluu kisan päättymisen merkiksi lauantaina 30.11. Kilpailuun osallistuminen on helppoa, kerää itsellesi 3-4 hengen joukkue ja valitkaa joukkueen keskuudesta itsellenne kapteeni. Kilpailuun ilmoittautuminen tapahtuu nettilomakkeella Kemistikillan sivuilla ja ilmoittautuminen aukeaa maanantaina 21.10 klo 12 ja on auki aina 5.11. asti.

Koska liikkuminen on hauskempaa porukalla, kilpailun aikana tullaan järjestämään yhteistä ohjelmaa mm. lajikokeilujen muodossa. Näistä tulee kuitenkin tarkempaa infoa kilpailuun osallistuville myöhemmin, joten olkaahan kuulolla!

HVkilpailun säännöt lyhyesti:

1. Päivässä voi saada yhden miinuspisteen/pluspisteen/nollan. Liikuntapisteen saa yhtäjaksoisesta 45 minuutin hengästyttävästä liikunnasta. Miinuksen saa, kun alkoholiannoksia on tullut juotua päivän aikana kolme tai enemmän. Nollille pääsee, kun kompensoi ryyppäämistä edellä mainitut kriteerit täyttävällä liikunnalla.

2. Liikuntapisteitä voi kerätä viikossa maksimissaan kuutena päivänä – välipäivät ovat tärkeitä!

3. Yhden (1) lisäpisteen voi saada nukkumalla viikossa ainakin kahdeksan tuntia per yö neljänä yönä viikossa.

4. Pitäkää kirjaa pisteistänne pistetaulukossa.

Mukaan voi ottaa myös kavereita PT:ltä, kunhan joukkueen jäsenistä vähintään puolet on Kemistikillan jäseniä. Voittajajoukkueelle on luvassa ruhtinaallisia palkintoja!

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä kemistikillan liikuntavastaavaan. Osallistuneille lähetetään vielä erikseen kilpailun säännöt ja tarkempia ohjeistuksia.

veera.petajaniemi@aalto.fi

 

Tapahtumaa tukemassa Fazer ja Kiilto.

***

Chemistry Guild’s annual Wellness Competition is here again and the competition starts on Friday November 1st. The competition continues for the whole of November and the finishing line will be reached on Saturday, November 30th. The participation in the competition is easy, gather up a team of 3-4 people and choose a captain for your team. The registration for the competition is done with a web form found on Chemistry Guild’s webpage. The registration is possible from 12 o’clock on Monday the 21nd of October until the 5th of November.

Because exercising in a group is more fun, there will be some organized activities during the competition. More about these later, stay tuned!

The competition rules shortly:

1. For each day, you can get +1/-1/0 points. You collect points by exercising (for at least 45 minutes) and get minus points from drinking alcohol (3 or more alcohol drinks per day). 0 points is received when you exercise and drink on the same day.

2. One rest day a week is important so you can earn plus points only six days a week.

3. Every week it is possible to earn an extra point by sleeping for at least 8 hours per night on four nights each week.

4. Keep score of your point in the score sheet provided.

Note! It is possible to have your friends from Process Engineers participate as well, however at least half of your team should be a member of Chemistry Guild. There are also amazing prizes for the winners! 

If you have any questions, please contact Chemistry Guild's sports representatives. More info about the rules and the competition will be provided for participants before the start of the competition.

veera.petajaniemi@aalto.fi

 

Supporting companies Fazer and Kiilto.

 

[7] Oikeanlaista kemiaa 2019

Mietityttääkö tuleva ja kemia kiinnostaa? Etkö oikein tiedä mitä kursseja ottaisi tai mihin maisteripääaineeseen sitä haluaisi? Entä etkö tiedä mitä SKS sekä KTY tekevät ja miksi niihin kannattaisi liittyä?

Kaikkiin näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen maanantaina 11.11. Oikeanlaista Kemiaa illassa! Aloitamme illan keilailulla Tapiolan keilahallissa (Kauppamiehentie 6, Espoo), jossa TÄYSIN ILMAISEKSI keilailemme! Tämän jälkeen siirrymme Otaniemeen Ossinsaunalle (Otakaari 18), jossa on sauna lämpimänä.

Illan aikana saamme tiiviit alustukset sekä Suomalaisten Kemistien Seuralta (SKS) että Kemiallistekniseltä yhditykseltä (KTY), joiden nuorjäsenenä pääset mm. loistavasti verkostoitumaan kemistien joukkoon. Pitkien powerpointsulkeisten sijaan tärkeimpänä ideana on rento illanvietto, jonka aikana pääset juttelemaan urasta ja opinnoista kemian parissa. Mukana sekä kemian teekkareita sekä HY:n kemistejä, joten kunnon verkostoitumista on luvassa!

Tapahtuma on pääasiassa tarkoitettu kandivaiheen opiskelijoille ja eritysesti fukseille, joille pääaineen valinta tai maisterisuuntautuminen ovat edessä. Keilaamaan mahtuu yhteensä 50 henkeä, mutta saunomaan voi tulla myös vaikkei keilaamaan pääsisikään. Aaltolaisille on varattuna 30 paikkaa ja HY:läisille 20. Ilmoittautuminen aukeaa 21.10. klo 14:00 osoitteessa: https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=oikeanlaistakemiaa2019&lang=fi

LYHYESTI:
MITÄ: Keilausta ja kemiaa
MILLOIN: ma 11.11. klo -->
MAKSAA: Ei mitään
MIKSI: Kemia ♥

Lisätietoja:
SKS: http://suomalaistenkemistienseura.fi/
KTY: http://www.kty.fi/

***

The Real Chemistry 2019

Do you know what SKS and KTY stand for and why you should join these organizations?

Come to find out when we go bowling for free 11.11. in The Real Chemistry evening! Bowling is at Tapiolan keilahalli (Kauppamiehentie 6, Espoo) and afterwards we'll continue in Ossinsauna (Otakaari 18) with some sauna. Together with us also this evening, HYK, chemistry students from University of Helsinki. Sign up opens 21.10. at 14 pm: https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=oikeanlaistakemiaa2019&lang=fi.

The event is targeted to bachelor's students and especially the freshmen!


In short:

What: Bowling with chemistry

When: Mon 11.11. at -->

How much: Nothing

Why: Chemistry ♥

 

[8] HAKU: Kondensaatiotirehtööri(t) 130. Kondensatioon

Hyvät Kemistikillan jäsenet,

Kemistikilta täyttää 130 vuotta 2021 helmikuussa! Haussa onkin Kondesaatiotirehtööri(t) kasaamaan toimikunnan ja järjestämään huikeat vuosijuhlat. Lisäksi mikäli löytyy paloa ja halua järjestää tapahtumia juhlavuoteen liittyen jo tulevan vuoden aikana, voi hakea myös Juhlavuositirehtööriksi ideoimaan, suunnittelemaan ja järjestämään juhlavuosiaiheisia tapahtumia.

Raati toivoo vapaamuotoisia hakemuksia 31.10. mennessä sähköpostiosoitteeseen hallitus@kemistikilta.fi.   

***

Dear members of Chemistry Guild,

Chemistry Guild is looking for guild members to positions of trust. We are looking for Directors to form committees for our next two annual balls Kondensaatio 129. at 22nd of February 2020 and 130. in February 2021. We are also looking for Chairperson for our Badge of Merit committee to organize the committee to propose Badge of Merit candidates before next annual ball. You can contact me for more information about the positions and applying.

 

[9] LaTeX-työpaja 28.10.

Mikä ihmeen latexi? Mitä sillä voi tehdä? Miten sitä ajetaan? Ei huolta, nyt olisi tiedossa aiheeseen pureutuvaa tapahtumaa.

Tenttiviikon jälkeisenä maanantaina klo 17 eteenpäin järjestetään varsin vapaamuotoinen työpaja LaTeX-tekstinladontajärjestelmään liittyen lafkan yläkerrassa (Ke3). Paikalle ovat tervetulleita kuulemaan LaTeXin ilosanomasta kaikki CHEMin opiskelijat fuksista ännänteen. LaTeXista ja sen käytöstä niin kotitehtävien kuin kandien ja dippojen tekemiseen on kertomassa ainakin vanhempia tieteenharjoittajia ja mahdollisesti myös henkilökunnan jäseniä. Tervetuloa!

***
What is this LATEXI thingy? What can one do with it? How does one use it? No worries, a study event related to it is upcoming!

After the next exam week on Monday 28.10. from 5pm onwards an informal workshop regarding the LaTeX document preparation system at upstairs of CHEM (Ke3). All interested CHEM students are welcome to join! There will be older students and possibly members of the CHEM staff talking about LaTeX and using it for both homework and BSc / MSc thesis. Welcome!

 

[10] Neste-Borealis Excursio

Marraskuussa Prosessiteekkarit ja Kemistikilta lähtevät yhdessä kohti Kilpilahtea tutustumaan Suomen kemiantekniikan helmien Nesteen ja Borealiksen toimintaan!

Neste on maailman suurin uusiutuvan dieselin tuottaja ja Suomen suurin yritys liikevaihdon mukaan. Suomen lisäksi Nesteellä on jalostamot Singaporessa ja Hollannissa. Borealis puolestaan on muovien, peruskemikaalien ja lannoitteiden johtava toimittaja. Yhteensä näillä yrityksillä Kilpilahdessa työskentelee noin 3000 työntekijää.

Excursiolle lähdetään bussikuljetuksella maanantaina 11.11. klo 11 Otaniemestä osoitteesta Kemistintie 1 ja samaan paikkaan palataan noin klo 17. Excursio on suunnattu kandiopiskelijoille ja eritysesti fukseille. Exursiolle voi osallistua, jos on joko Prosessiteekkareiden tai Kemistikillan jäsen ja kuulut 28 nopeimman ilmoittautuvan joukkoon (tapahtumassa on 10 hengen fuksikiintiö). Ilmoittautuminen alkaa 21.10. klo 14 osoitteessa: https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=nesteborealisexcu&lang=fi

Excursion virallisina jatkoina toimii Oikeanlaista Kemiaa iltama, jossa pääsee keilailemaan ilmaiseksi yhdessä SKSn ja KTYn kanssa ja jatkamaan iltaa rennommin saunan ja juoman merkeissä Ossinsaunalle: https://www.facebook.com/events/2442829205981337/

TLDR:

Mitä? Neste-borealis excursio Kilpilahteen

Milloin? 11.11. klo 11-17 ja klo 18-> keilausta ilmaiseksi sekä illanviettoa Ossinsaunalla!

Miksi? Tie Kilpilahteen käy Otaniemen kautta

Dress code? Smart casual ja teekkarilakki

Mitä maksaa? 0€

***

In November, PT and Chemistry Guild travel together to Kilpilahti to get to know the Finnish stars in the field of chemical technology, Neste and Borealis!

Neste is the largest global producer of renewable diesel and the largest company in Finland by turnover. Aside from Finland, Neste has refineries in Singapore and the Netherlands. Borealis in turn is the leading supplier of plastics, fertilizers and industrial chemicals. In total, these companies have roughly 3000 employees in Kilpilahti.

The excursion takes off by bus from Otaniemi (Kemistintie 1) on Monday 11.11. at 11 am and returns to the same place at 5 pm. The excursion is directed towards bachelor’s students and especially freshmen. To get on this excursion, you need to be a member of either PT or Chemistry Guild and be among the 28 fastest to sign up (there is a 10-person freshman quota). Registration starts at 21.10. at 14 pm, link: https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=nesteborealisexcu&lang=fi

The official afterparty is the Real Chemistry evening event, where you have a chance to go bowling free of charge with SKS and KTY. After bowling, the evening proceeds with casual sauna and drinks at Ossinsauna. More information at https://www.facebook.com/events/2442829205981337/

 

TL;DR:

What? Neste-Borealis excursion at Kilpilahti

When? 11.11. at 11am-5pm, 6pm-> free bowling and evening activities at Ossinsauna

Why? The way to Kilpilahti is through Otaniemi

Dress code? Smart casual + teekkari cap

How much? 0€

 

---------------------

 

MUUT TIEDOTTEET

[11] Hae Teekkarispeksiin 2020!

This just in: KAIKKI HAUT Teekkarispeksiin 2020 nyt auki!

Kurkkaa alta nyt myös ohjeet speksin sanoittajaksi tai sovittajaksi hausta. Huomaa, että ensimmäiset näyttökokeet ovat jo ihan nurkan takana, älä siis aikaile erityisesti jos haluat hakea bändiin (DL 30.10.), tanssijaksi (DL 7.11.) tai näyttelijäksi (DL 13.11.)!

Tarkemmat kuvaukset hakutilaisuuksista ja ohjeet hakemiseen löydät nettisivuiltamme täältä.

Haku näyttelijäksi DL 13.11., castingpäivät 16. & 17.11.

Haku tanssijaksi DL 7.11., tanssikoe 9.11. (14.11. varalla)

Haku bändiläiseksi DL 30.10., bändijamit 12. & 13.11.
Haku sovittajaksi DL 25.11., ks. lisätiedot täältä

Haku koreografiksi DL 6.12., ks. lisätiedot täältä

Haku sanoittajaksi DL 6.12., ks. lisätiedot täältä
Haku muihin osa-alueisiin (esim. yrityssuhteet, viestintä, lavastus, rekvisiitta, puvustus…)

 

Jos jokin jää mietityttämään, kysy rohkeasti lisää speksin tuottajilta: tuottajat@teekkarispeksi.fi 

Psst! Valinnat tehdään marraskuun loppuun mennessä, ja produktion ensimmäinen tapaaminen on käsikirjoituksen läpiluvussa la 30.11. Klo 13-17!

Terveisin,

Tuottajat 2020 Jaakko, Minea ja Stina Viola

tuottajat@teekkarispeksi.fi

 

[12] Healthyappro – FC Kissat

Liikuntatoimikunta järkkää tänä syksynä Healthyappron, jonka aikana yhdeksän eri urheiluyhdistystä esittelevät toimintaansa järjestemällä lajikokeilun yhdeksästä eri lajista. Kokeiluja järjestetään alkaen syyskuun puolivälistä kestäen aina marraskuuhun asti ja jokaisen lajikokeilun jälkeen järjestetään myös mahdollisuus jäädä hengailemaan pelikavereiden ja yhdistyksen edustajan kanssa saunan ja ilmaisen purtavan merkeissä! Lajikokeilut ovat kaikille Aallon opiskelijoille avoimia ja ilmaisia tapahtumia!

Ilmoittautuminen on nyt auki perjantaina 8.11. järjestettyyn FC Kissojen järjestämään jalkapallon lajikokeiluun!

Ilmo: https://lomake.ayy.fi/aava/healthyappro-fc-kissat/

Lisää tietoa Healthyapprosta: https://www.facebook.com/events/514740742687553/

***

This fall, the sports committee organizes Healthyappro, during which nine different sports associations present themselves by organizing nine different sports events. These events will be organized starting from September and lasting until November and after every event, there will also be a possibility for the participants to hangout with the other participants and representatives of the sports associations and enjoy a warm sauna as well as free snacks! All these sports events are free and open for all the students of Aalto!

The sign up is now open for event organized by FC Kissat, which is on 8.11!

Sign up: https://lomake.ayy.fi/aava/healthyappro-fc-kissat/

More information about Healthyappro:  https://www.facebook.com/events/514740742687553/

 

[13] Survey for upcoming PT Master's Major Guide

Tell us about your experiences in your master's major, to help us make a master’s major guide for the Prosessiteekkarit (PT) website. The idea of the guide is to help bachelor students decide which major could be the best for them, based on the experiences of our students. This survey is meant for those that are already studying in a CHEM master’s major.

One sparkling wine will be drawn among the participants! Fill in here:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTp0M-N5eofFg6c_oqUqAGsdiJRCxkwNoBIl6B0emnxlBbAA/viewform

 

[14] Uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia kevätlukukaudelle 2020

Matematiikan osalta hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopisto- opintoja hyvin arvosanoin, ja systeemianalyysin (MS-C/E2xxx –kurssien) osalta kyseisen kurssin aiempaa suorittamista. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on osa-aikaista (2-4h/viikko), ja palkkaus 30-40 euroa/opetustunti koulutuksesta riippuen. Tenttien ja harjoitusten korjaamisesta maksetaan (tyypillisesti) erikseen 300-400 euroa kurssista ja koulutuksesta riippuen. 

Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille. Paikkoja haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, ks. rekrytointi-ilmoitus laitoksen nettisivulla math.aalto.fi (etusivulla). 

Liitteeksi tarvitaan cv ja opintorekisteriote (sähköisesti tilattu riittää), sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje. 

Toimita liitteet pdf-muodossa yhtenä dokumenttina. 

Jätä hakemus viimeistään torstaina 7.11.2019. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan sähköiseen työhaastatteluun. 

Lisätietoja johanna.glader@aalto.fi.

***

New hourly-paid teachers in mathematics and systems analysis for spring term 2020

 

Regarding teaching in mathematics, we expect the applicants to have completed at least 20 credits of mathematical studies at university level with good grades. Regarding teaching in systems analysis (courses MS- C/E2xxx), we expect the applicants to have completed the course they are interested in. If you have previous experience in teaching, it is considered as an advantage, but is not necessary. This is a part-time job (2-4 hours/week). The salary is 30-40 euros/teaching hour based on your education level. 

Grading exercises and exams will be (typically) compensated separately (300-400 euros depending on your education and the course level). 

Go to math.aalto.fi/en and apply for this job through an eRecruitment system (application link in the advertisement on the front page). 

Attach a cv, a transcript of records, and an open motivation letter as one PDF file. 

Deadline for the applications is Thursday 7 November 2019. 

Based on the applications, we invite some of the applicants for web interview. 

More information: johanna.glader@aalto.fi

 

Tiedottaja-sihteeri 2019: Ville Ukkonen
tiedottajasihteeri@kemistikilta.fi
22.2
18:00 @ Ravintola Keilalahti
23.2
12:00 @ Rantasauna
27.2
17:15 @ Luentosali Ke2
Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2020 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2020 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

NN SKS Medix Biochemica

Kemianteollisuus Neste