Kemistikillan viikkotiedote - viikko 45

  • 2019-11-03 19:50:24

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Kemistikillan raati- ja toimari-infokahvit

[2] Hae mukaan Ansiomerkkitoimikuntaan!

[3] Hae mukaan Kondensatiotoimikuntaan! Apply to Kondensatio committee!

[4] Opiskelutiloja Kemian tekniikan rakennuksessa

[5] Hae Kemistikillan raatiin 2020 tai killan toimihenkilöksi!

[6] Viini- ja juustoilta

[7] Böle

[8] Korkeakoulusitsit - CHEMble

[9] Kemistikillan Perinnepeli-iltamat 13.11. klo 17 alkaen

[10] Oikeanlaista kemiaa 2019

[11] Neste-Borealis Excursio

 

MUUT TIEDOTTEET

[12] Ruokaviraston Riskinarviointipäivä 7.11.2019

[13] Hunting for avid snapchatters!

[14] Aalto Formula Team Industry Evening 6.11. 18.00 @OK20

[15] Retuperän WBK:n opiskelijakonsertti Aalto-salissa

[16] Hae Teekkarispeksiin 2020!

[17] Survey for upcoming PT Master's Major Guide

[18] Uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia kevätlukukaudelle 2020

 

TULEVIA TAPAHTUMIA // UPCOMING EVENTS

7.10 – 2.12. Corona Cup

28.10. LaTeX-työpaja

1.11 – 30.11. Hyvinvointikilpailu

5.11. KKlubin äfterworkit

11.11. Neste-Borealis Excursio & Oikeanlaista Kemiaa

13.11. Kemistikillan perinnepeli-iltamat

19.11. Kemistikillan vaalikokous

23.11. Kemistikillan viini- ja juustoilta

--------------------

KEMISTIKILLAN TIEDOTTEET

[1] Kemistikillan raati- ja toimari-infokahvit

Heipä hei!
Syksy on jälleen niin pitkällä, että on aika löytää killalle ensi vuoden toimijat! Tervetuloa kiltikselle ma 4.11. klo 12:00 eteenpäin kuulemaan raadinjäsenten ja toimareiden tehtävistä ja kokemuksista. Tarjolla munkit ja kahvit sekä rentoa keskustelua.

***

Chemistry Guild’s board member and official info
Hello everyone!
Autumn has arrived and it’s high time to find next year’s board members and officials for the guild! Welcome to the guild room on Monday 4.11. from 12:00 onwards to hear about the duties and experiences of guild board members and officials. Doughnuts and coffee are served along with relaxed conversation.

 

[2] Hae mukaan Ansiomerkkitoimikuntaan!

Pian on taas aika Kondensation ja ansiomerkkien! Kemistikillan kunnia- ja ansiomerkkiohjesäännössä sanotaan seuraavaa: 

”Ansiomerkit ja kunniamaininnat esittää viisihenkinen toimikunta, jonka muodostajan raati valitsee viimeistään lokakuun loppuun mennessä ja tiedottaa valinnasta killan jäsenille. Toimikunnan muodostaja valitsee toimikunnan jäsenet avoimen haun perusteella marraskuun aikana. Toimikunnan jäseneksi voidaan valita Kemistikillan jäsen aikaisintaan hänen kolmantena (3.) Kemistikiltaan kuulumanaan lukukautena.”

Nyt on juuri sinun mahdollisuutesi lähteä toimikuntaan ja olla mukana vaikuttamassa siihen, keitä ansioituneita muistetaan helmikuun Kondensatiossa! Vapaamuotoiset hakemukset voi laittaa allekirjoittaneelle 17.11. mennessä.

Kondista odottavin terkuin,

Meri Pöntynen
Ansiomerkkitoimikunnan puheenjohtaja
meri.pontynen@aalto.fi

 

[3] Hae mukaan Kondensatiotoimikuntaan! Apply to Kondensatio committee!

Moro!

Uusi vuosi, uusi Kondis, mutta millainen Kondis? Noh, tule mukaan ja vaikuta! Eli Kondensatio 129. järjestetään lauantaina 22.2.2020 ja vuosijuhlatoimikunta etsii tekijöitä niin suurempiin kuin pienempiin rooleihin. Kiinnostaisiko vaikka järkkää päräyttävimmät kokkarit, mitä Kemian tekniikan korkeakoulu on nähnyt? Tai kuka soittaa jatkoilla? Mikä saa juhlakansan virkistymään taas silliksellä? Näihin kaikkiin ja paljon muuhun pääsee vaikuttamaan Kondistoimikunnassa! Laita siis vapaamuotoinen hakemuksesi eetteriin: TG: @Kondis129 tai maililla aleksi.t.heikkinen@aalto.fi

TL;DR:

Kondensatio 129. 22.2.2020

Hae mukaan toimikuntaan, järkätään yhdessä vujut! Hommaa löytyy varmasti jokaiselle.

Laita vapaamuotoinen hakemuksesi: TG: @Kondis129 tai mailia aleksi.t.heikkinen@aalto.fi

 

Parahin terkuin,

Kondensatiotirehtööri 129

Aleksi Heikkinen

TG: @Kondis129

aleksi.t.heikkinen@aalto.fi

***

Hey!

Chemistry guild's annual ball Kondensatio 129. is on the 22nd of February next year. We are looking for people to join the annual ball committee and help organize the amazing annual ball! There are lots of things to do and plan from small tasks to bigger ones. More info and applications: Telegram: @Kondis129 and via e-mail aleksi.t.heikkinen@aalto.fi

Best regards,

Kondensatio director 129

Aleksi Heikkinen

TG: @Kondis129

aleksi.t.heikkinen@aalto.fi

 

[4] Opiskelutiloja Kemian tekniikan rakennuksessa

Oletko kyllästynyt siihen, että joudut lähtemään kemmalta etsimään opiskelutiloja muualta? Oletko kyllästynyt siihen, että kaikki opiskelutilat ovat aina täynnä? Nyt on ratkaisu, nimittäin Ke3 ja Ke5 huoneet ovat varattu opiskelijoiden omatoimiseen käyttöön joka tiistai ja torstai klo 16/17-20! Ke3 ja Ke5 ovat yleensä varattu opiskelijoiden käyttöön klo 16 alkaen, mutta välillä klo 17 alkaen (tämän voi tarkistaa luokkien varauskalentereista osoitteesta booking.aalto.fi tai luokkien edessä olevasta aikataulusta).

 ***

Study spaces in the Chemistry building

Are you tired of having to leave the Chemistry building to look for a place to study from somewhere else? Are you tired that all the study places are always full? Now there is a solution, because Ke3 and Ke5 rooms in the Chemistry building are reserved for our students’ independent use every Tuesday and Thursday at 16/17-20! Ke3 and Ke5 are usually booked for students from 16 onwards but sometimes from 17 (this can be checked online from the reservation calendars from booking.aalto.fi or from the schedule in front of the lecture rooms).

 

[5] Hae Kemistikillan raatiin 2020 tai killan toimihenkilöksi!

Vuosi 2019 lähestyy loppuaan ja on taas aika käynnistää uusien toimijoiden haku. Kemistikilta etsii jälleen toimeliaita ja kemistihenkisiä tekijöitä moneen erilaiseen tehtävään, joista jokaiselle löytyy varmasti jotain. Tule sinäkin tekemään ensi vuodesta eeppinen!

 

Raadin haku on nyt käynnissä ja toimihenkilöiden haku aukeaa tiistaina 22.10.2019 klo 12. Toimihenkilöiden ilmoittautuminen tapahtuu tänä vuonna Kemistikillan nettisivuilla ja hakuaikaa on alustavasti 15.12. asti, mutta riippuen uuden raadin aikataulusta, hakuaikaa voidaan pidentää. Raati 2020 tulee valitsemaan toimihenkilöt.

 

Haku raatiin sen sijaan tapahtuu perinteisesti kiltahuoneella olevaan ilmoittautumisseinään. Jokaiseen pestiin voi hakea rajaton määrä henkilöitä. Haku päättyy tiistaina 19.11.2019 järjestettävään vaalikokoukseen, jossa kuitenkin voi vielä asettua ehdolle. Virallinen kokouskutsu lähetetään myöhemmin. Hakijoiden nimet tullaan julkaisemaan Kemistikillan nettisivuilla Vaalit-välilehdellä, jossa hakijoille voi kuka tahansa esittää kysymyksiä. Raatihakijalle esitetään myös ennakkokysymyksiä ja vastaukset tullaan esittämään myös netissä. Mikäli haet johonkin pestiin, ilmoitathan asiasta myös osoitteeseen puheenjohtaja@kemistikilta.fi, jotta saat varmasti ennakkokysymykset.

 

Raatilaiset kertovat mielellään pesteistään ja toimihenkilöviroista, joten otathan rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on jotain kysyttävää!

 

Raadin 2019 puolesta,

Aleksi Heikkinen
Puheenjohtaja 2019, Kemistikilta ry
+358 44 0568909, puheenjohtaja@kemistikilta.fi

 

[6] Viini- ja juustoilta

Kemistikilta toivottaa jäsenistönsä tervetulleeksi viini ja juustoiltaan Otarannan kerhotilaan 23.11. kello 15:00 alkaen. Makuelämys kustantaa 15€ opiskelijalle ja 20€ alumneille. Maisteltavana on kaksi punaviiniä, kaksi valkoviiniä, kuohuviini ja portviini. Näiden lisäksi tarjolla on välimerellistä purtavaa sekä mitä maukkaimpia juustoja.

Ilmo aukeaa 4.11. kello 12:00 ja päättyy 17.11. kello 23:59

Maisteluiden jälkeen iltaa on mahdollista jatkaa Gorsussa saunan ja juomapelien merkissä Kemistikillan Bölessä! Böle on avoin kaikille killan jäsenille.

***

We welcome you to wine and cheese-evening to Otaranta club room 23.11. at 15:00. The price for student is 15€ and 20€ for alumni. There will be two red and white wines, one sparkling wine and one port wine. To complement there will be mediterranean snacks with delicious cheeses.

The sign up starts 4.11. 12:00 and ends 17.11. 23:59.

After the tasting you are most welcome to Gorsu to enjoy sauna and drinking games in Böle! Böle is open for all guild members.

 

[7] Böle

Böle is back! Kemistikillan rehellinen juomapeli-ilta Böle on takaisin useamman vuoden tauon jälkeen! Täällä voi pelata, juoda ja saunoa sielunsa kyllyydestä. Talo tarjoaa joitakin pelivälineitä, mutta kannattaa ottaa oma korttipakka tai muu lempipeli mukaan, jotta pääset varmasti pelaamaan. Sikakimble on myös paikalla!

Muista siis tuoda pyyhe, omat juomapeli-ideasi sekä välineet mukaan ja eikun pelaamaan!

MITÄ:

Böle

MISSÄ:

Gorsu

MILLOIN:

Lauantaina 23.11. klo 18 alkaen

MAKSAA:

Ilmainen

***

Böle is back! Chemistry guilds drinking game event is back after many years! In Böle you can play, drink and relax in sauna as much as you want. There will be some games brought in but feel free to bring your own deck of cards or other game. Sikakimble will be there and so should you!

WHAT:

Böle

WHERE:

Gorsu

WHEN:

Saturday 23.11. starting at 18:00

COST:

Free

 

[8] Korkeakoulusitsit - CHEMble

On taas aika. Punainen. Sininen. Keltainen. Vihreä. Kuka pääsee ensimmäiseksi maaliin?
Peli lähtee käyntiin, kun vuotuiset CHEM:in korkeakoulusitsit tulevat taas! Tämän vuoden jännityksellä odotettu teema on CHEMble. Tunnusta väriä ja tule sitsaamaan Servin mökkiin parhaiden korkeakouluystäviesi kanssa. Sitsit järjestetään to 14.11., kokkarit alkavat kello 18:00 ja gongi kumahtaa 18:30. Kustannus tälle eeppiselle taistolle on 15€/hlö, ja se maksetaan ovelle käteisellä. Jokaiselle killalle/yhdistykselle on varattu oma kiintiönsä oheisella tavalla: PT 80 hlö, KK, VK ja PJK 40 hlö. Ilmoittautuminen sitseille aukeaa 28.10. klo 12:00 osoitteessa https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmot?id=chemblesitsit&lang=fi, ja sulkeutuu 11.11. klo 23:59. Ilmoittautuminen on sitova sulkeuduttuaan. Jatkoilla on saunomismahdollisuus.
TL;DR
mitä? CHEM:in korkeakoulusitsit, smökissä
milloin? to 14.11. klo 18
mitä maksaa? 15€, käteisellä ovella
miten? https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmot?id=chemblesitsit&lang=fi
miksi? Läpäl
DC? CHEMble-joukkueesi väri

***

It’s that time of the year again. Red. Blue. Yellow. Green. Who’s going to be the first to finish?
The game is on at CHEM-sitsit! This year’s greatly anticipated theme is CHEMble (CHEM-Kimble). Put on your CHEMble colors and come dine with your best CHEM friends. The sitsit are going to be held on Thursday the 14th of November in Servin mökki, with the cocktail party starting at 6 pm and sitsit starting at 6.30. The price for this epic battle is 15€/person, and it must be paid with cash at the door. Each guild/association has their own quota as such: PT 80, KK 40, VK 40, PJK 40. Registration is possible starting 28.10. at 12am at https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmot?id=chemblesitsit&lang=en , and it closes 11.11. at 11.59 pm. Registrations are binding after closing. It’s possible to go to sauna during the afterparty.
TL;DR
what? CHEM-sitsit in smökki
when? thu 14th of November at 6 pm
cost? 15€, must be cash at the door.
how? https://www.prosessiteekkarit.fi/ilmot?id=chemblesitsit&lang=en
why? For fun of course
DC? The color of your CHEMble-team

 

[9] Kemistikillan Perinnepeli-iltamat 13.11. klo 17 alkaen

Hei vaan naperoiset nappisilmät! Oletko aina miettinyt, mitä se marjapussi oikein sisältää? Entä mikä on coronassa vanhainkoti? Askarruttaako, mitä karhupumppu tekee kiltiksellä? EI HÄTÄÄ: ratkaisu on lähellä!

 

Kemistikillan perinnepeli-ilta järjestetään keskiviikkona 13.11. klo 17 alkaen kiltahuoneella ja kemian lafkan aulassa. Tarjolla on tietoa ja taitoa näiden jaloistakin jaloimpien pelien pelaamisesta sekä mainiota seuraa jossa tällaisia aktiviteetteja harrastaa. Saavu siis innokkaasti paikalle ja opi uusi lempilajisi!

 

Pusuja ja hipsuja lähettää kulttuurivastaavanne Iiris ja Meri

 

***

 

Hello lilla gummigubbar! Have you always wondered, what the bag of berries contains? What about the meaning of old folks home in corona? Have you pondered, why is there a plunger in the Guild room? NOT TO WORRY: the solution is near!

 

Chemistry Guild’s traditional games night is happening on the 13th of November starting at 17:00 at the Guild room. You will gain skills and knowledge on how to succeed in these noble games as well as have quality company to play them with. So drag your excited ass there and learn your new favourite game!

 

Kisses and bonbons form your Culture activists Iiris and Meri

 

[10] Oikeanlaista kemiaa 2019

Mietityttääkö tuleva ja kemia kiinnostaa? Etkö oikein tiedä mitä kursseja ottaisi tai mihin maisteripääaineeseen sitä haluaisi? Entä etkö tiedä mitä SKS sekä KTY tekevät ja miksi niihin kannattaisi liittyä?

Kaikkiin näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen maanantaina 11.11. Oikeanlaista Kemiaa illassa! Aloitamme illan keilailulla Tapiolan keilahallissa (Kauppamiehentie 6, Espoo), jossa TÄYSIN ILMAISEKSI keilailemme! Tämän jälkeen siirrymme Otaniemeen Ossinsaunalle (Otakaari 18), jossa on sauna lämpimänä.

Illan aikana saamme tiiviit alustukset sekä Suomalaisten Kemistien Seuralta (SKS) että Kemiallistekniseltä yhditykseltä (KTY), joiden nuorjäsenenä pääset mm. loistavasti verkostoitumaan kemistien joukkoon. Pitkien powerpointsulkeisten sijaan tärkeimpänä ideana on rento illanvietto, jonka aikana pääset juttelemaan urasta ja opinnoista kemian parissa. Mukana sekä kemian teekkareita sekä HY:n kemistejä, joten kunnon verkostoitumista on luvassa!

Tapahtuma on pääasiassa tarkoitettu kandivaiheen opiskelijoille ja eritysesti fukseille, joille pääaineen valinta tai maisterisuuntautuminen ovat edessä. Keilaamaan mahtuu yhteensä 50 henkeä, mutta saunomaan voi tulla myös vaikkei keilaamaan pääsisikään. Aaltolaisille on varattuna 30 paikkaa ja HY:läisille 20. Ilmoittautuminen aukeaa 21.10. klo 14:00 osoitteessa: https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=oikeanlaistakemiaa2019&lang=fi

LYHYESTI:
MITÄ: Keilausta ja kemiaa
MILLOIN: ma 11.11. klo -->
MAKSAA: Ei mitään
MIKSI: Kemia ♥

Lisätietoja:
SKS: http://suomalaistenkemistienseura.fi/
KTY: http://www.kty.fi/

***

The Real Chemistry 2019

Do you know what SKS and KTY stand for and why you should join these organizations?

Come to find out when we go bowling for free 11.11. in The Real Chemistry evening! Bowling is at Tapiolan keilahalli (Kauppamiehentie 6, Espoo) and afterwards we'll continue in Ossinsauna (Otakaari 18) with some sauna. Together with us also this evening, HYK, chemistry students from University of Helsinki. Sign up opens 21.10. at 14 pm: https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=oikeanlaistakemiaa2019&lang=fi.

The event is targeted to bachelor's students and especially the freshmen!


In short:

What: Bowling with chemistry

When: Mon 11.11. at -->

How much: Nothing

Why: Chemistry ♥

 

[11] Neste-Borealis Excursio

Marraskuussa Prosessiteekkarit ja Kemistikilta lähtevät yhdessä kohti Kilpilahtea tutustumaan Suomen kemiantekniikan helmien Nesteen ja Borealiksen toimintaan!

Neste on maailman suurin uusiutuvan dieselin tuottaja ja Suomen suurin yritys liikevaihdon mukaan. Suomen lisäksi Nesteellä on jalostamot Singaporessa ja Hollannissa. Borealis puolestaan on muovien, peruskemikaalien ja lannoitteiden johtava toimittaja. Yhteensä näillä yrityksillä Kilpilahdessa työskentelee noin 3000 työntekijää.

Excursiolle lähdetään bussikuljetuksella maanantaina 11.11. klo 11 Otaniemestä osoitteesta Kemistintie 1 ja samaan paikkaan palataan noin klo 17. Excursio on suunnattu kandiopiskelijoille ja eritysesti fukseille. Exursiolle voi osallistua, jos on joko Prosessiteekkareiden tai Kemistikillan jäsen ja kuulut 28 nopeimman ilmoittautuvan joukkoon (tapahtumassa on 10 hengen fuksikiintiö). Ilmoittautuminen alkaa 21.10. klo 14 osoitteessa: https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=nesteborealisexcu&lang=fi

Excursion virallisina jatkoina toimii Oikeanlaista Kemiaa iltama, jossa pääsee keilailemaan ilmaiseksi yhdessä SKSn ja KTYn kanssa ja jatkamaan iltaa rennommin saunan ja juoman merkeissä Ossinsaunalle: https://www.facebook.com/events/2442829205981337/

TLDR:

Mitä? Neste-borealis excursio Kilpilahteen

Milloin? 11.11. klo 11-17 ja klo 18-> keilausta ilmaiseksi sekä illanviettoa Ossinsaunalla!

Miksi? Tie Kilpilahteen käy Otaniemen kautta

Dress code? Smart casual ja teekkarilakki

Mitä maksaa? 0€

***

In November, PT and Chemistry Guild travel together to Kilpilahti to get to know the Finnish stars in the field of chemical technology, Neste and Borealis!

Neste is the largest global producer of renewable diesel and the largest company in Finland by turnover. Aside from Finland, Neste has refineries in Singapore and the Netherlands. Borealis in turn is the leading supplier of plastics, fertilizers and industrial chemicals. In total, these companies have roughly 3000 employees in Kilpilahti.

The excursion takes off by bus from Otaniemi (Kemistintie 1) on Monday 11.11. at 11 am and returns to the same place at 5 pm. The excursion is directed towards bachelor’s students and especially freshmen. To get on this excursion, you need to be a member of either PT or Chemistry Guild and be among the 28 fastest to sign up (there is a 10-person freshman quota). Registration starts at 21.10. at 14 pm, link: https://www.kemistikilta.fi/sivut/ilmot?id=nesteborealisexcu&lang=fi

The official afterparty is the Real Chemistry evening event, where you have a chance to go bowling free of charge with SKS and KTY. After bowling, the evening proceeds with casual sauna and drinks at Ossinsauna. More information at https://www.facebook.com/events/2442829205981337/

 

TL;DR:

What? Neste-Borealis excursion at Kilpilahti

When? 11.11. at 11am-5pm, 6pm-> free bowling and evening activities at Ossinsauna

Why? The way to Kilpilahti is through Otaniemi

Dress code? Smart casual + teekkari cap

How much? 0€

 

---------------------

 

MUUT TIEDOTTEET

[12] Ruokaviraston Riskinarviointipäivä 7.11.2019

Tule tutustumaan Ruokaviraston riskinarviointiyksikön töihin, tutkijoihin ja graduntekijöihin!
Tutkittua tietoa eläintautien, kasvitautien ja elintarvikkeiden riskeistä.

Ruokaviraston vuoden 2019 Riskinarviointipäivä järjestetään Viikissä torstaina marraskuun 7. päivänä.
Käyntiosoite: Ruokavirasto, Mustialankatu 3, Helsinki.
Ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 1.11.2019 oheisen linkin kautta.

Ohjelma

Huom! Varaa aikaa paikalla ilmoittautumiseen.
Viikin virastotalon turvajärjestelyt edellyttävät jokaisen ilmoittautuvan vahtimestarille henkilökohtaisesti.

Lämpimästi tervetuloa!
Riskinarvioinnin yksikkö

Tutustu meihin sivuillamme
Twitterissä: @riskinarviointi

 

[13] Hunting for avid snapchatters!

Have you ever scrolled through Aalto's Snapchat and thought ''I wish I was there''? If you have, this is your moment!

Even if you haven't dreamed about it, this is still your chance. Aalto's Snapchat needs new people who are interested in letting people see their everyday life in Aalto! Especially students from Chemistry Guild!

If you are interested in hosting Aalto's Snapchat, contact tiia.penttinen@aalto.fi for more information!

 

[14] Aalto Formula Team Industry Evening 6.11. 18.00 @OK20

Aalto Formula Team invites you to the first industry evening with our partners. This is held on 6.11. at 18.00 in OK20 big side.

Come to hear what our partners have to offer and meet with their representatives together with free food, drinks and sauna.

The event is FREE and there’s space for first 50 people.

All members old and new are welcome regardless have you contributed to the project or not.

 

Schedule:

18.00 Doors open

18.30 Presentations begin

After presentations sauna, food and drinks together with the company representatives

 

Companies present:

Dell EMC

Ideal PLM

Alten Finland

 

Use this link to register for the event:

https://forms.gle/tc1rZ6Ep5GxceXCW6

 

More information from:

Ilpo Hämäläinen, Industry relations

ilpo.hamalainen@aalto.fi

Petri Suurnäkki, Chairman

petri.suurnakki@aalto.fi

 

[15] Retuperän WBK:n opiskelijakonsertti Aalto-salissa

Maailman paras uudempaa ranskalaista torwimusiikkia soittava espoolainen teekkaripalokuntaorkesteri Retuperän WBK sammuttaa Kandidaattikeskuksen Aalto-salin opiskelijoille suunnatussa konsertissa perjantaina 29.11. kello 19. Konsertissa kuullaan valtakunnansovittaja Simeon Suihkutsalon retusoimia klassisen musiikin kirkkaimpia lasihelmiä, joita Retuperän kemiallisesti vahvistetun torwiseitsikon ohella tulkitsee sellisti Johannes Elfving.

Konsertin kapellimestarina toimii Retuperän WBK:n uusi taiteellinen harhaanjohtaja Audio Dubbado, eräs aikamme johtavista kapellimestareista. Lisäksi konsertissa nähdään Retuperän notkeiden koejäsenien woimailuesitys.

Konserttiliput maksavat 5 euroa opiskelijoille ja 15 euroa valmistuneille. Liput ovelta kello 18 alkaen tai Kandidaattikeskuksen aulasta konserttiviikolla maanantaista torstaihin kello 10-14.

Retuperän WBK Aalto-salissa 29.11. klo 19
Johtaa: Audio Dubbado
Solistaa: Johannes Elfving, sello
Woimailee: Koejäsenet
Liput: 5€/15€

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/554493691991884/

 

[16] Hae Teekkarispeksiin 2020!

This just in: KAIKKI HAUT Teekkarispeksiin 2020 nyt auki!

Kurkkaa alta nyt myös ohjeet speksin sanoittajaksi tai sovittajaksi hausta. Huomaa, että ensimmäiset näyttökokeet ovat jo ihan nurkan takana, älä siis aikaile erityisesti jos haluat hakea bändiin (DL 30.10.), tanssijaksi (DL 7.11.) tai näyttelijäksi (DL 13.11.)!

Tarkemmat kuvaukset hakutilaisuuksista ja ohjeet hakemiseen löydät nettisivuiltamme täältä.

Haku näyttelijäksi DL 13.11., castingpäivät 16. & 17.11.

Haku tanssijaksi DL 7.11., tanssikoe 9.11. (14.11. varalla)

Haku bändiläiseksi DL 30.10., bändijamit 12. & 13.11.
Haku sovittajaksi DL 25.11., ks. lisätiedot täältä

Haku koreografiksi DL 6.12., ks. lisätiedot täältä

Haku sanoittajaksi DL 6.12., ks. lisätiedot täältä
Haku muihin osa-alueisiin (esim. yrityssuhteet, viestintä, lavastus, rekvisiitta, puvustus…)

 

Jos jokin jää mietityttämään, kysy rohkeasti lisää speksin tuottajilta: tuottajat@teekkarispeksi.fi 

Psst! Valinnat tehdään marraskuun loppuun mennessä, ja produktion ensimmäinen tapaaminen on käsikirjoituksen läpiluvussa la 30.11. Klo 13-17!

Terveisin,

Tuottajat 2020 Jaakko, Minea ja Stina Viola

tuottajat@teekkarispeksi.fi

 

[17] Survey for upcoming PT Master's Major Guide

Tell us about your experiences in your master's major, to help us make a master’s major guide for the Prosessiteekkarit (PT) website. The idea of the guide is to help bachelor students decide which major could be the best for them, based on the experiences of our students. This survey is meant for those that are already studying in a CHEM master’s major.

One sparkling wine will be drawn among the participants! Fill in here:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTp0M-N5eofFg6c_oqUqAGsdiJRCxkwNoBIl6B0emnxlBbAA/viewform

 

[18] Uusia matematiikan ja systeemianalyysin tuntiopettajia kevätlukukaudelle 2020

Matematiikan osalta hakijoilta edellytetään vähintään 20 op:n matematiikan yliopisto- opintoja hyvin arvosanoin, ja systeemianalyysin (MS-C/E2xxx –kurssien) osalta kyseisen kurssin aiempaa suorittamista. Aiempi opetuskokemus katsotaan ansioksi, mutta ei ole välttämätöntä. Työ on osa-aikaista (2-4h/viikko), ja palkkaus 30-40 euroa/opetustunti koulutuksesta riippuen. Tenttien ja harjoitusten korjaamisesta maksetaan (tyypillisesti) erikseen 300-400 euroa kurssista ja koulutuksesta riippuen. 

Työtehtävät on tarkoitettu Aalto-yliopiston opiskelijoille. Paikkoja haetaan sähköisen hakujärjestelmän kautta, ks. rekrytointi-ilmoitus laitoksen nettisivulla math.aalto.fi (etusivulla). 

Liitteeksi tarvitaan cv ja opintorekisteriote (sähköisesti tilattu riittää), sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje. 

Toimita liitteet pdf-muodossa yhtenä dokumenttina. 

Jätä hakemus viimeistään torstaina 7.11.2019. Hakemusten perusteella osa hakijoista kutsutaan sähköiseen työhaastatteluun. 

Lisätietoja johanna.glader@aalto.fi.

***

New hourly-paid teachers in mathematics and systems analysis for spring term 2020

 

Regarding teaching in mathematics, we expect the applicants to have completed at least 20 credits of mathematical studies at university level with good grades. Regarding teaching in systems analysis (courses MS- C/E2xxx), we expect the applicants to have completed the course they are interested in. If you have previous experience in teaching, it is considered as an advantage, but is not necessary. This is a part-time job (2-4 hours/week). The salary is 30-40 euros/teaching hour based on your education level. 

Grading exercises and exams will be (typically) compensated separately (300-400 euros depending on your education and the course level). 

Go to math.aalto.fi/en and apply for this job through an eRecruitment system (application link in the advertisement on the front page). 

Attach a cv, a transcript of records, and an open motivation letter as one PDF file. 

Deadline for the applications is Thursday 7 November 2019. 

Based on the applications, we invite some of the applicants for web interview. 

More information: johanna.glader@aalto.fi

Tiedottaja-sihteeri 2019: Ville Ukkonen
tiedottajasihteeri@kemistikilta.fi
30.1
18:00 @ Oulu
18.2
13:00 @ Meijeritie 4-6, Helsinki
20.2
17:30 @ Gallows Bird Tapiola
22.2
16:00 @ TBA
Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2020 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2020 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

NN SKS Medix Biochemica

Kemianteollisuus Neste