Vaalit

Haku vuoden 2019 raati- ja toimijapesteihin on auki. Toimijat ovat killan voimavara. He pyörittävät eeppistä yhteisöämme ja mahdollistavat kaikki mukavat asiat, joita täällä koemme. Raati- ja toimaripesteissä on paljon erilaista tekemistä, ja näissä voi olla mukana jatkamassa killan pitkää ja arvokasta taivalta.

Useimpiin toimijatehtäviin haetaan yhtä henkilöä, mutta esimerkiksi Tisleen toimittajia, apuemäntiä ja juomanlaskijoita tarvitaan useampia. Jos yhden henkilön pesteihin on useampi hakija, äänestetään ehdokkaista vaalikokouksessa. Ilmoittautuminen toimaripesteihin aukeaa killan sivuilla 22.10.2018 klo 12:00.

Kaikkiin nakkeihin voi hakea jokainen kiltalainen nuoresta KeNiin. Eikun kaikki hakemaan! :)

"En mä tiedä mitä mä tekisin!?"
1. Katso killan nettisivuilla ensi vuotta varten päivitetyt raati- ja toimaripestien esittelyt. Jos tehtävistä tulee lisää kysyttävää, kannattaa kysyä tämän vuoden raatilaisilla, koska heillä on yleensä suhteellisen hyvä kuva mitä eri pesteihin sisältyy! 

2. Raatiin voi tuoda julki tahtotilansa kiltahuoneen seinällä olevan kilkkeen kautta. Toimaripestejä varten netti-ilmoittautuminen aukeaa 22.10.2018 klo 12:00! 

"Mitä sitten kun on nimi listassa?"
Raatiin hakijoiden tulee kirjoittaa lyhyehkö esittelyteksti itsestään ja tietoa miksi juuri kyseinen tehtävä kiinnostaa. Teksti tulee lähettää sähköpostitse Jenna Arposelle (puheenjohtaja(ät)kemistikilta.fi). Teksti lisätään killan nettisivujen Ehdokkaat-sivuille, jossa kiltalaiset voivat esittää raatityrkyille kysymyksiä.

Jos yhden henkilön toimaripestiin on useampi hakija, kannattaa myös valmistautua vaalikokouksessa esitettäviin kysymyksiin ja äänestykseen.

"Hui, Vaalikokous jännittää!"
Vaalikokouksessa menetellään seuraavasti. Vuoden 2018 raatilaiset määrittävät 2-3 yleismaallista kysymystä, jotka kerrotaan hakijoille n. viikkoa ennen vaalikokouspäivää. Näihin kysymyksiin raatityrkyt vastaavat vaalikokouksessa tarvittavan ajan kera erikseen. Muita kysymyksiä, varsinkin kysymyksiä joita esitetään useammalle saman raatipestin hakijalle yhtä aikaa, rajoitetaan.

Hakijalle: Ota rennosti ja mieti kysyttyjä ennakkokysymyksiä. Hakemasi pestin tehtäväkuvan pohdiskelu on myös varmasti hyödyksi.

Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2019 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2019 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

NN Sks Kemia100

KTY Neste