Vaalit

Haku vuoden 2020 raati- ja toimihenkilöpesteihin on auki. Raati vastaa killan päivittäisistä asioista sekä johtaa ja ohjaa killan toimintaa toimintavuonnaan. Toimihenkilöt ovat killan voimavara. He pyörittävät eeppistä yhteisöämme ja mahdollistavat kaikki mukavat asiat, joita täällä koemme. Raati- ja toimaripesteissä on paljon erilaista tekemistä, ja näissä voi olla mukana jatkamassa killan pitkää ja arvokasta taivalta.

Killan raati valitaan vaalikokouksessa 19.11.2019. Ehdolle voi asettua vielä kokouksessakin, mutta suositeltavaa on asettautua ehdolle aiemmin kiltahuoneen vaaliseinällä.

Useimpiin toimihenkilötehtäviin haetaan yhtä henkilöä, mutta esimerkiksi Tisleen toimittajia, apuemäntiä ja juomanlaskijoita tarvitaan useampia. Uusi killan raati valitsee toimihenkilönsä tulevalle vuodelle. Ilmoittautuminen toimaripesteihin aukeaa killan sivuilla 22.10.2019 klo 12:00.

Kaikkiin nakkeihin voi hakea jokainen kiltalainen nuoresta N:nteen. Tule sinäkin tekemään ensi vuodesta eeppinen! :D

"Minustako raatiin / toimihenkilöksi?"
1. Katso killan nettisivuilla ensi vuotta varten päivitetyt raati- ja toimaripestien esittelyt. Jos tehtävistä tulee lisää kysyttävää, kannattaa kysyä tämän vuoden raatilaisilla, koska heillä on yleensä suhteellisen hyvä kuva mitä eri pesteihin sisältyy! 

2. Raatiin voi hakea kiltahuoneen vaaliseinän kautta. Toimaripestejä varten netti-ilmoittautuminen aukeaa 22.10.2019 klo 12:00! 

"Mitä sitten kun on nimi listassa?"
Raatiin hakijoiden tulee kirjoittaa lyhyehkö esittelyteksti itsestään ja tietoa miksi juuri kyseinen tehtävä kiinnostaa. Teksti tulee lähettää sähköpostitse Aleksi Heikkiselle (puheenjohtaja(ät)kemistikilta.fi). Teksti lisätään killan nettisivujen Ehdokkaat-sivuille, jossa kiltalaiset voivat esittää raatityrkyille kysymyksiä.

Jos yhden henkilön toimaripestiin on useampi hakija, kannattaa myös valmistautua vaalikokouksessa esitettäviin kysymyksiin ja äänestykseen.

"Hui, Vaalikokous jännittää!"
Vaalikokouksessa menetellään seuraavasti. Vuoden 2019 raatilaiset määrittävät 2-3 yleismaallista kysymystä. Näihin kysymyksiin raatityrkyt vastaavat vaalikokouksessa tarvittavan ajan kera erikseen. Muita kysymyksiä, varsinkin kysymyksiä joita esitetään useammalle saman raatipestin hakijalle yhtä aikaa, rajoitetaan.

Hakijalle: Ota rennosti, ole itsesi ja mieti kysyttyjä ennakkokysymyksiä. Hakemasi pestin tehtäväkuvan pohdiskelu on myös varmasti hyödyksi.

Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2020 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2020 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

SKS Medix Biochemica

Neste NN