Vaalit

Haku vuoden 2021 raatipesteihin on nyt auki! Raati vastaa killan päivittäisistä asioista sekä johtaa ja ohjaa killan toimintaa toimintavuonnaan. Toimihenkilöhaku aukeaa myös 29.10.2020. Toimihenkilöt ovat killan voimavara. He pyörittävät eeppistä yhteisöämme ja mahdollistavat kaikki mukavat asiat, joita täällä koemme. Raati- ja toimaripesteissä on paljon erilaista tekemistä, ja näissä voi olla mukana jatkamassa killan pitkää ja arvokasta taivalta.

Killan raati valitaan vaalikokouksessa 24.11.2020. Ehdolle voi toki asettua vielä kokouksessakin, mutta suositeltavaa on asettautua ehdolle etukäteen.

Useimpiin toimihenkilötehtäviin haetaan yhtä henkilöä, mutta esimerkiksi Tisleen toimittajia, apuemäntiä ja juomanlaskijoita tarvitaan useampia. Vaalikokouksessa valittava killan raati valitsee toimihenkilönsä tulevalle vuodelle. Haku toimaripesteihin aukeaa tutun ilmoittautumislomakkeen kautta killan sivuilla 29.10.2020 klo 12:00.

Kaikkiin nakkeihin voi hakea jokainen kiltalainen aina nuorimmasta N:nteen. Tule sinäkin tekemään ensi vuodesta eeppinen! 

"Minustako raatiin / toimihenkilöksi?"
1. Katso killan nettisivuilla ensi vuotta varten päivitetyt raati- ja toimaripestien esittelyt. Jos tehtävistä tulee lisää kysyttävää, kannattaa kysyä tämän vuoden raatilaisilla, koska heillä on yleensä suhteellisen hyvä kuva mitä eri pesteihin sisältyy! 

2. Raatiin voi tänä vuonna hakea ilmoittamalla kiinnostuksestaan Kemistikillan puheenjohtajalle Kim Eklundille sähköpostilla osoitteeseen puheenjohtaja(ät)kemistikilta.fi. Liitäthän mukaan lyhyehkön esittelytekstin itsestäsi, ja tiedon, miksi juuri kyseinen raatitehtävä kiinnostaa. Toimaripestejä varten netti-ilmoittautuminen aukeaa 29.10.2020 klo 12:00! 

"Mitä sitten kun on maili lähetettynä / nimi listassa?"
Raatihakijoiden esittelytekstit lisätään killan nettisivujen Ehdokkaat-sivuille, jossa kiltalaiset voivat esittää raatityrkyille kysymyksiä.

Jos yhden henkilön raatipestiin on useampi hakija, kannattaa myös valmistautua vaalikokouksessa esitettäviin kysymyksiin ja äänestykseen.

"Hui, Vaalikokous jännittää!"
Vaalikokouksessa menetellään seuraavasti. Vuoden 2020 raatilaiset määrittävät 2-3 yleismaallista kysymystä. Näihin kysymyksiin raatityrkyt vastaavat vaalikokouksessa tarvittavan ajan kera erikseen. Muita kysymyksiä, varsinkin kysymyksiä joita esitetään useammalle saman raatipestin hakijalle yhtä aikaa, rajoitetaan.

Hakijalle: Ota rennosti, ole itsesi ja mieti kysyttyjä ennakkokysymyksiä. Hakemasi pestin tehtäväkuvan pohdiskelu on myös varmasti hyödyksi.

30.10
21:00 @ Smökki
4.11
18:00 @ Ossinsauna (Otakaari 18)
5.11
19:33 @ Töölönlahden palokunnantalolla (tunnetaan myös nimellä Finlandia-talo)
10.12
18:00 @ TBA
Yhteystiedot

Kemistintie 1
FIN-02151 Espoo
Finland

hallitus kemistikilta.fi

Sisältö © 2012-2021 Kemistikilta
Ulkoasu © 2012-2021 Markus Sintonen

Jäsenrekisterin tietosuojaseloste

Tapahtumien ilmoittautumisrekisterin tietosuojaseloste

Kemistikiltaa tukemassa

SKS Stora Enso

Neste NN